LA ROCHE-POSAY Effaclar K+ sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY Effaclar K+ sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (4 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Taukainai, kombinētai ādai, melnos komedonus mazinošs krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Effaclar K+ taukainai, kombinētai ādai, melnos komedonus mazinošs krēms. Atjaunojoša ādas kopšana. Piemērots kombinētai un taukainai ādai ar tumšajiem komedoniem, nelīdzenu ādas virsmu, taukainu spīdumu. Effaclar (K+) apvieno LHA ar pīlinga īpašībām un (vitamīns E + karnozīns + airlicium™) kompleksu, kas novērš sebuma oksidēšanos.

Rezultāts: uzreiz pēc uzklāšanas - tīras un svaigas ādas sajūta visas dienas garumā. Pēc mēneša ādas problēmas būs samazinājušās - tekstūra izlīdzināta, poras attīrītas, spīdums mazinājies.

product
1129132 LA ROCHE-POSAY Effaclar K+ sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/90/d93d6d59eb010688e92a315efbed.png OutOfStock 12.89 EUR 21.49 <p style="text-align:justify;">Effaclar K+ taukainai, kombinētai ādai, melnos komedonus mazinošs krēms. Atjaunojoša ādas kopšana. Piemērots kombinētai un taukainai ādai ar tumšajiem komedoniem, nelīdzenu ādas virsmu, taukainu spīdumu. Effaclar (K+) apvieno LHA ar pīlinga īpašībām un (vitamīns E + karnozīns + airlicium™) kompleksu, kas novērš sebuma oksidēšanos.</p> <p style="text-align:justify;">Rezultāts: uzreiz pēc uzklāšanas - tīras un svaigas ādas sajūta visas dienas garumā. Pēc mēneša ādas problēmas būs samazinājušās - tekstūra izlīdzināta, poras attīrītas, spīdums mazinājies.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi