LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ balzams, 100 ml
4.5 4.4545454545455 (11 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ balzams, 100 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
4.5 4.4545454545455 (11 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Nomierinošs balzams kairinātai un ļoti sausai ādai sejai un ķermenim.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jaunā un uzlabotā La Roche Posay balzama formula palīdz paātrināt dabisko ādas atveseļošanās procesu, vienlaikus ievērojot ādas mikrobiomu un mazinot diskomforta sajūtu. Balzama tekstūra darbojas kā aizsargkrēms, atstājot uz ādas neredzamu aizsargkārtu, padarot to arī ideāli piemērotu kā ikdienas autiņu maiņas balzamu.

  • *Ādas barjeras atjaunošana, instrumentālais tests, 26 subjektu āda pret neapstrādātu ādu.

ĪPAŠI IZSTRĀDĀTS
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ ir ādas barjeras atjaunošanas līdzeklis, kas īpaši izstrādāts bojātai, nekomfortablai un kairinātai ādai. Lietojiet balzamu sejai un/vai ķermenim, lai novērstu dažādus izplatītus ādas kairinājumus, tostarp autiņu izsitumus, moskītu kodumus, karstuma sajūtas, pēc pīlinga un lāzera. Piemērots visai ģimenei no pieaugušajiem līdz mazuļiem no 3 mēnešu vecuma. Piemērota arī ādas kopšanai vēža slimniekiem, kuri tiek ārstēti.

  • Sasprēgājušas lūpas
  • Sausa vai saplaisājusi āda
  • Ādas sasprindzinājums
  • Nelielas ikdienas traumas, ko izraisa ikdienas agresijas
  • Jutīga un kairināta mazuļa āda
product
1164300 LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ balzams, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ed/eb/c4a2c8664353aa0becc149661868.png OutOfStock 16.19 EUR 26.99 <p>Jaunā un uzlabotā La Roche Posay balzama formula palīdz paātrināt dabisko ādas atveseļošanās procesu, vienlaikus ievērojot ādas mikrobiomu un mazinot diskomforta sajūtu. Balzama tekstūra darbojas kā aizsargkrēms, atstājot uz ādas neredzamu aizsargkārtu, padarot to arī ideāli piemērotu kā ikdienas autiņu maiņas balzamu.</p> <ul><li>*Ādas barjeras atjaunošana, instrumentālais tests, 26 subjektu āda pret neapstrādātu ādu.</li> </ul><p><strong>ĪPAŠI IZSTRĀDĀTS</strong><br />La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ ir ādas barjeras atjaunošanas līdzeklis, kas īpaši izstrādāts bojātai, nekomfortablai un kairinātai ādai. Lietojiet balzamu sejai un/vai ķermenim, lai novērstu dažādus izplatītus ādas kairinājumus, tostarp autiņu izsitumus, moskītu kodumus, karstuma sajūtas, pēc pīlinga un lāzera. Piemērots visai ģimenei no pieaugušajiem līdz mazuļiem no 3 mēnešu vecuma. Piemērota arī ādas kopšanai vēža slimniekiem, kuri tiek ārstēti.</p> <ul><li>Sasprēgājušas lūpas</li> <li>Sausa vai saplaisājusi āda</li> <li>Ādas sasprindzinājums</li> <li>Nelielas ikdienas traumas, ko izraisa ikdienas agresijas</li> <li>Jutīga un kairināta mazuļa āda</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi