LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
21.44 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Pretnovecošanās sauļošanās aizsarglīdzeklis jutīgai ādai La Roche-Posay Anthelios Age Correct pret grumbām un pigmentāciju ar SPF 50.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche-Posay Anthelios Age Correct Daily Care SPF50 50 ml ir sejas kopšanas līdzeklis, kas palīdz aizsargāt ādu un koriģē novecošanās pazīmes, ko izraisa ikdienas UV iedarbība, pateicoties fotokorekcijai. Tas samazina grumbas un koriģē pigmentācijas plankumu.

Pateicoties Cellox-B3 TECH - ikdienas aizsardzības komplekss (Mexoryl XL + vitamīns B3 un E + termiskais avota ūdens no La Roche-Posay), piedāvā trīskāršu darbību:

  • Augsta aizsardzība: UVB / UVA.
  • Pretpiesārņojums: ierobežo piesārņojuma daļiņu saķeri ar ādu.
  • Antioksidācija: novērš oksidatīvo stresu, ko izraisa piesārņojums un infrasarkanais starojums.

Tā koriģējošās aktīvās sastāvdaļas (Fragmentētā hialuronskābe + Phe-resorcinols + Niacinamīds) pabeidz formulu, kas nodrošina pretnovecošanās efektivitāti.
Tā netaukainā tekstūra atstāj samtainu rezultātu un labi mitrinātu ādu.

Pārbaudīts dermatoloģiskajā un oftalmoloģiskā kontrolē. Nekomedogēns.

product
1222424 LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/90/b8/9f4178c795f8741cc4d705c98dc7.png InStock 21.44 EUR 32.99 <p style="text-align:justify;">La Roche-Posay Anthelios Age Correct Daily Care SPF50 50 ml ir sejas kopšanas līdzeklis, kas palīdz aizsargāt ādu un koriģē novecošanās pazīmes, ko izraisa ikdienas UV iedarbība, pateicoties fotokorekcijai. Tas samazina grumbas un koriģē pigmentācijas plankumu.</p> <p style="text-align:justify;">Pateicoties Cellox-B3 TECH - ikdienas aizsardzības komplekss (Mexoryl XL + vitamīns B3 un E + termiskais avota ūdens no La Roche-Posay), piedāvā trīskāršu darbību:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Augsta aizsardzība: UVB / UVA.</li> <li>Pretpiesārņojums: ierobežo piesārņojuma daļiņu saķeri ar ādu.</li> <li>Antioksidācija: novērš oksidatīvo stresu, ko izraisa piesārņojums un infrasarkanais starojums.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Tā koriģējošās aktīvās sastāvdaļas (Fragmentētā hialuronskābe + Phe-resorcinols + Niacinamīds) pabeidz formulu, kas nodrošina pretnovecošanās efektivitāti.<br />Tā netaukainā tekstūra atstāj samtainu rezultātu un labi mitrinātu ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Pārbaudīts dermatoloģiskajā un oftalmoloģiskā kontrolē. Nekomedogēns.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi