KORFF EssentialPeel mikropīlinga sejas maska, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF EssentialPeel mikropīlinga sejas maska, 50 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.49 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
KORFF Essential sērijas kosmētika ne vien izceļas ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām un konsistenci, bet arī dāvā neatkārtojamas patīkamas sajūtas, ādas attīrīšanu pārvēršot par neaizvietojamu skaistumkopšanas procesu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ĀDAS ATTĪRĪŠANAI UN MITRINĀŠANAI. MASKA MIKROPĪLINGA EFEKTAM AR ĀDAS VESELĪBU VEICINOŠU PROBIOTIKU KOMPLEKSU, MANDEĻSKĀBI UN PP VITAMĪNU.

KORFF Essential sērijas kosmētika ne vien izceļas ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām un konsistenci, bet arī dāvā neatkārtojamas patīkamas sajūtas, ādas attīrīšanu pārvēršot par neaizvietojamu skaistumkopšanas procesu. Maiga intensīvas iedarbības sejas maska ar mikroskrubja efektu, kas stimulē ādas atjaunošanos un padara to gludu un līdzenu. Mazina ādas nepilnības, uzlabo tās stāvokli, izlīdzina un dzidrina sejas ādu. Sastāvā ir mandeļskābe un PP vitamīns. Var lietot no rīta un vakarā jebkurā gadalaikā. Piemērota jebkura tipa ādai.

product
1143655 KORFF EssentialPeel mikropīlinga sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7f/05/db3cbaec5331500d9d1cfff4f396.png InStock 17.49 EUR 24.99 <p>ĀDAS ATTĪRĪŠANAI UN MITRINĀŠANAI. MASKA MIKROPĪLINGA EFEKTAM AR ĀDAS VESELĪBU VEICINOŠU PROBIOTIKU KOMPLEKSU, MANDEĻSKĀBI UN PP VITAMĪNU.</p> <p>KORFF Essential sērijas kosmētika ne vien izceļas ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām un konsistenci, bet arī dāvā neatkārtojamas patīkamas sajūtas, ādas attīrīšanu pārvēršot par neaizvietojamu skaistumkopšanas procesu. Maiga intensīvas iedarbības sejas maska ar mikroskrubja efektu, kas stimulē ādas atjaunošanos un padara to gludu un līdzenu. Mazina ādas nepilnības, uzlabo tās stāvokli, izlīdzina un dzidrina sejas ādu. Sastāvā ir mandeļskābe un PP vitamīns. Var lietot no rīta un vakarā jebkurā gadalaikā. Piemērota jebkura tipa ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas