KORFF Essential Hydra sejas maska, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF Essential Hydra sejas maska, 50 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Sejas maska ar maigu, bagātīgu tekstūru ir izcili piemērota ādas barošanai, mitrināšanai un atjaunošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ĀDAS ATTĪRĪŠANAI UN MITRINĀŠANAI. BAROJOŠA UN MITRINOŠA MASKA AR ĀDAS VESELĪBU VEICINOŠU PROBIOTIKU KOMPLEKSU, ĀZIJAS CENTĪLIJAS EKSTRAKTU UN PP VITAMĪNU.

KORFF Essential sērijas kosmētika ne vien izceļas ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām un konsistenci, bet arī dāvā neatkārtojamas patīkamas sajūtas, ādas attīrīšanu pārvēršot par neaizvietojamu skaistumkopšanas procesu. Sejas maska ar maigu, bagātīgu tekstūru ir izcili piemērota ādas barošanai, mitrināšanai un atjaunošanai, lai tā atgūtu tvirtumu un dzidrumu. Maska samazina apsarkumu un nomierina vārīgu un kairinātu ādu. Sastāvā ir Āzijas centīlijas ekstrakts un PP vitamīns. Paredzēta sausai, vārīgai vai kairinātai ādai.

product
1143653 KORFF Essential Hydra sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/66/232c16cdf27f86dfb4db6d0cfa71.png InStock 14.99 EUR 24.99 <p>ĀDAS ATTĪRĪŠANAI UN MITRINĀŠANAI. BAROJOŠA UN MITRINOŠA MASKA AR ĀDAS VESELĪBU VEICINOŠU PROBIOTIKU KOMPLEKSU, ĀZIJAS CENTĪLIJAS EKSTRAKTU UN PP VITAMĪNU.</p> <p>KORFF Essential sērijas kosmētika ne vien izceļas ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām un konsistenci, bet arī dāvā neatkārtojamas patīkamas sajūtas, ādas attīrīšanu pārvēršot par neaizvietojamu skaistumkopšanas procesu. Sejas maska ar maigu, bagātīgu tekstūru ir izcili piemērota ādas barošanai, mitrināšanai un atjaunošanai, lai tā atgūtu tvirtumu un dzidrumu. Maska samazina apsarkumu un nomierina vārīgu un kairinātu ādu. Sastāvā ir Āzijas centīlijas ekstrakts un PP vitamīns. Paredzēta sausai, vārīgai vai kairinātai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas