KORFF Collagen Age Filler pretnovecošanās līdzeklis 1 ml ampulas, 7 gab.
4.8 4.75 (8 atsauksmes)

KORFF Collagen Age Filler pretnovecošanās līdzeklis 1 ml ampulas, 7 gab.

KORF S.R.L
4.8 4.75 (8 atsauksmes)
Kopā
13.79 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Collagen Age Filler iedarbību pastiprinošās ampulas ar hidrolizētu jūras organismu kolagēnu un hialuronskābi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

IEDARBĪBU PASTIPRINOŠAS PRETNOVECOŠANĀS AMPULAS. AR HIDROLIZĒTU JŪRAS ORGANISMU KOLAGĒNU UN HIALURONSKĀBI FILLERA EFEKTAM.

KORFF Collagen Age Filler ir pretnovecošanās līdzekļu sērija ādas kopšanai ar visaptverošu un intensīvu iedarbību. Šie līdzekļi mazina novecošanās pazīmes, izlīdzinot ādu un nodrošinot fillera efektu. Āda tiek atjaunota un vairāk staro. KORFF Collagen Age Filler iedarbību pastiprinošās ampulas ar hidrolizētu jūras organismu kolagēnu un hialuronskābi uzlabo ādas toni, elastību un vairo mitruma daudzumu. Sastāvā esošais C vitamīns un zizifa sēklu ekstrakts uztur ādu dzidru un mazina grumbiņu veidošanos.

product
1143638 KORFF Collagen Age Filler pretnovecošanās līdzeklis 1 ml ampulas, 7 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d8/4a/28b92155f5798e1354aafc1e9eb5.png InStock 13.79 EUR 22.99 <p>IEDARBĪBU PASTIPRINOŠAS PRETNOVECOŠANĀS AMPULAS. AR HIDROLIZĒTU JŪRAS ORGANISMU KOLAGĒNU UN HIALURONSKĀBI FILLERA EFEKTAM.</p> <p>KORFF Collagen Age Filler ir pretnovecošanās līdzekļu sērija ādas kopšanai ar visaptverošu un intensīvu iedarbību. Šie līdzekļi mazina novecošanās pazīmes, izlīdzinot ādu un nodrošinot fillera efektu. Āda tiek atjaunota un vairāk staro. KORFF Collagen Age Filler iedarbību pastiprinošās ampulas ar hidrolizētu jūras organismu kolagēnu un hialuronskābi uzlabo ādas toni, elastību un vairo mitruma daudzumu. Sastāvā esošais C vitamīns un zizifa sēklu ekstrakts uztur ādu dzidru un mazina grumbiņu veidošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Ampulas