KORFF 3D Sculpt Night aprises veidojošs pretnovecošanās krēms sejas maska, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF 3D Sculpt Night aprises veidojošs pretnovecošanās krēms sejas maska, 50 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
41.99 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TVIRTINOŠA, APRISES VEIDOJOŠA PRETNOVECOŠANĀS NAKTS KRĒMMASKA IEDARBĪBAS PASTIPRINĀŠANAI. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU. SEJAS UN KAKLA ĀDAI.

KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt nakts krēms/maska sejas un kakla ādai ar iedarbību pastiprinošu efektu satur trīsdimensionāli modelējošu kompleksu, PP vitamīnu un īpašu peptīdu, kas paātrina šūnu atjaunošanos un intensīvi tvirtina epidermu. Tā sekmīgi samazina grumbas, vienlaikus pārveidojot sejas un kakla aprises.

product
1143647 KORFF 3D Sculpt Night aprises veidojošs pretnovecošanās krēms sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/36/1c/cc2a50284102b8ca773027a35c1d.png InStock 41.99 EUR 69.99 <p>TVIRTINOŠA, APRISES VEIDOJOŠA PRETNOVECOŠANĀS NAKTS KRĒMMASKA IEDARBĪBAS PASTIPRINĀŠANAI. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU. SEJAS UN KAKLA ĀDAI.</p> <p>KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt nakts krēms/maska sejas un kakla ādai ar iedarbību pastiprinošu efektu satur trīsdimensionāli modelējošu kompleksu, PP vitamīnu un īpašu peptīdu, kas paātrina šūnu atjaunošanos un intensīvi tvirtina epidermu. Tā sekmīgi samazina grumbas, vienlaikus pārveidojot sejas un kakla aprises.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas