KORFF 3D Sculpt Day aprises veidojošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF 3D Sculpt Day aprises veidojošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

APRISES VEIDOJOŠS PRETNOVECOŠANĀS KRĒMS. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU. SEJAS UN KAKLA ĀDAI.

KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt krēms sejas un kakla ādai ar trīsdimensionāli modelējošu kompleksu un PP vitamīnu tonizē audus un atjauno epidermu, tādējādi veidojot sejas aprises, nostiprinot tās atslābušo ādu un tvirtinot kakla ādu. Āda atgūst gludu, možu izskatu, un vienlaikus ir mazinātas grumbas.

product
1143648 KORFF 3D Sculpt Day aprises veidojošs pretnovecošanās sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f4/07/8b873b7ce7a73f1438eb548b946f.png InStock 41.99 EUR 69.99 <p>APRISES VEIDOJOŠS PRETNOVECOŠANĀS KRĒMS. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU. SEJAS UN KAKLA ĀDAI.</p> <p>KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt krēms sejas un kakla ādai ar trīsdimensionāli modelējošu kompleksu un PP vitamīnu tonizē audus un atjauno epidermu, tādējādi veidojot sejas aprises, nostiprinot tās atslābušo ādu un tvirtinot kakla ādu. Āda atgūst gludu, možu izskatu, un vienlaikus ir mazinātas grumbas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi