KLOTRIMAZOL MEDANA 10 mg/ml šķīdums, 15 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

KLOTRIMAZOL MEDANA 10 mg/ml šķīdums, 15 ml

MEDANA PHARMA TERPOL GROUP
Kopā
3.19 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Klotrimazols ir imidazola atvasinājumu grupas pretsēnīšu līdzeklis ārīgai lietošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Klotrimazols ir imidazola atvasinājumu grupas pretsēnīšu līdzeklis ārīgai lietošanai. Zālēm ir plašs darbības spektrs un tās darbojas gandrīz pret visām patogēnām sēnītēm, kas izsauc ādas infekcijas cilvēkiem. Klotrimazola darbības mehānisma pamatā ir sēnīšu šūnu membrānu veidošanai nepieciešamā ergosterola sintēzes kavēšana, tādējādi izraisot šūnu membrānu permeabilitātes pārmaiņas un šūnu lizēšanos, kā arī nukleīnskābju un polisaharīdu sintēzes kavēšanu. Lieto galvas matainās daļas ādas, ķermeņa, cirkšņu, kāju, pēdu un plaukstu, bārdas sēnīšu infekcijas, Tinea versicolor un erythrasma, ādas kandidoze, paronīhija.

Papildu informācija par produktu
product
103056 KLOTRIMAZOL MEDANA 10 mg/ml šķīdums, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/33/68/0b898877a3b930e69aaf5c555527.png InStock 3.19 EUR 3.19 <p style="text-align:justify;">Klotrimazols ir imidazola atvasinājumu grupas pretsēnīšu līdzeklis ārīgai lietošanai. Zālēm ir plašs darbības spektrs un tās darbojas gandrīz pret visām patogēnām sēnītēm, kas izsauc ādas infekcijas cilvēkiem. Klotrimazola darbības mehānisma pamatā ir sēnīšu šūnu membrānu veidošanai nepieciešamā ergosterola sintēzes kavēšana, tādējādi izraisot šūnu membrānu permeabilitātes pārmaiņas un šūnu lizēšanos, kā arī nukleīnskābju un polisaharīdu sintēzes kavēšanu. Lieto galvas matainās daļas ādas, ķermeņa, cirkšņu, kāju, pēdu un plaukstu, bārdas sēnīšu infekcijas, Tinea versicolor un erythrasma, ādas kandidoze, paronīhija.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Ādas sēnīte