KLORANE Granātābols matu kondicionieris, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KLORANE Granātābols matu kondicionieris, 200 ml

KLORANE LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.75 €
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Krāsotiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krāsotiem matiem.
Kondicionieris dabiski atsvaidzina un paildzina krāsas noturību matos. No pirmās lietošanas reizes jūsu krāsotie mati tiek baroti, kļūst mirdzoši un viegli kopjami.
Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Bioloģiski sadalās apkārtējā vidē. Atkārtoti pārstrādāts un pārstrādājams iepakojums.
*95% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.

IEGUVUMI

  • ATŠĶETINA: tā krēmveida tekstūra viegli ieklājas un noskalojas, lai maigi atšķetinātu krāsotus matus.
  • BARO: kondicionieris baro matus, lai atjaunotu spīdumu, maigumu un elastību.
  • PAGARINA: pagarina krāsas noturību un uzlabo krāsotu matu mirdzumu uzreiz pēc 1. lietošanas reizes.
product
1195604 KLORANE Granātābols matu kondicionieris, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/8a/059208a92dcf75493c8fce30110c.png InStock 11.75 EUR 16.79 <p>Krāsotiem matiem.<br />Kondicionieris dabiski atsvaidzina un paildzina krāsas noturību matos. No pirmās lietošanas reizes jūsu krāsotie mati tiek baroti, kļūst mirdzoši un viegli kopjami.<br />Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Bioloģiski sadalās apkārtējā vidē. Atkārtoti pārstrādāts un pārstrādājams iepakojums.<br />*95% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.</p> <p><strong>IEGUVUMI</strong></p> <ul><li>ATŠĶETINA: tā krēmveida tekstūra viegli ieklājas un noskalojas, lai maigi atšķetinātu krāsotus matus.</li> <li>BARO: kondicionieris baro matus, lai atjaunotu spīdumu, maigumu un elastību.</li> <li>PAGARINA: pagarina krāsas noturību un uzlabo krāsotu matu mirdzumu uzreiz pēc 1. lietošanas reizes.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri