KLORANE ar hinīna ekstraktu šampūns, 400 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KLORANE ar hinīna ekstraktu šampūns, 400 ml

KLORANE LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-05-31
Šis stiprinošais un stimulējošais šampūns sniedz stimulu matiem, kuriem trūkst tonusa.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šampūns paredzēts pret matu izkrišanu, nogurušiem matiem, pieaugušajiem. Tas atjauno nogurušiem matiem spēku un sparu. Drīkst lietot grūtniecības un zīdīšanas laikā.
Šis stiprinošais un stimulējošais šampūns sniedz stimulu matiem, kuriem trūkst tonusa. Pateicoties tā sastāvam, kas bagātināts ar B vitamīniem, hinīnu un ēdelveisa ekstraktiem, tas attīra matus, vienlaikus palīdzot stimulēt to augšanu. Drīkst lietot atsevišķi vai papildus matu izkrišanas ārstēšanai. Šis spēka koncentrāts atjauno matu spēku un izturību. Mati kļūst skaistāki un spēcīgāki.
Ieguvumi
ATTĪRA: attīrošā bāze bez sulfātām un bioloģiski noārdāmām virsmaktīvām vielām maigi attīra un aktivizē galvas ādu.
STIPRINA: masāžas ietekmē hinīna ekstrakts, kas saistīts ar B vitamīnu kompleksu un ēdelveisa ekstraktu, piešķir spēku un izturību nogurušiem matiem.
80% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu.
Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu.
Bioloģiski sadalās apkārtējā vidē.
Atkārtoti pārstrādājams iepakojums.

product
1195610 KLORANE ar hinīna ekstraktu šampūns, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c3/35/0cd751f036e4163357b3d4784790.png InStock 14.48 EUR 20.69 <p>Šampūns paredzēts pret matu izkrišanu, nogurušiem matiem, pieaugušajiem. Tas atjauno nogurušiem matiem spēku un sparu. Drīkst lietot grūtniecības un zīdīšanas laikā.<br />Šis stiprinošais un stimulējošais šampūns sniedz stimulu matiem, kuriem trūkst tonusa. Pateicoties tā sastāvam, kas bagātināts ar B vitamīniem, hinīnu un ēdelveisa ekstraktiem, tas attīra matus, vienlaikus palīdzot stimulēt to augšanu. Drīkst lietot atsevišķi vai papildus matu izkrišanas ārstēšanai. Šis spēka koncentrāts atjauno matu spēku un izturību. Mati kļūst skaistāki un spēcīgāki.<br />Ieguvumi<br />ATTĪRA: attīrošā bāze bez sulfātām un bioloģiski noārdāmām virsmaktīvām vielām maigi attīra un aktivizē galvas ādu.<br />STIPRINA: masāžas ietekmē hinīna ekstrakts, kas saistīts ar B vitamīnu kompleksu un ēdelveisa ekstraktu, piešķir spēku un izturību nogurušiem matiem.<br />80% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu.<br />Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu. <br />Bioloģiski sadalās apkārtējā vidē. <br />Atkārtoti pārstrādājams iepakojums.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni