KABRITA 1 piena maisījums, 400 g
0 0 (0 atsauksmes)

KABRITA 1 piena maisījums, 400 g

AUSNUTRIA NUTRITION
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-04-11
Piena maisījums zīdaiņiem uz kazas piena pamata zīdaiņu barošanai vecumā no 0 līdz 6 mēnešiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piena maisījums zīdaiņiem uz kazas piena pamata zīdaiņu barošanai vecumā no 0 līdz 6 mēnešiem.

Barošana ar krūti ir vispiemērotākais barošanas veids Jūsu mazulim. Ja nebarojat savu mazuli ar krūti, vai ja vēlaties sākt barot ar pudelīti, Kabrita® 1 piena maisījums nodrošina alternatīvu. Kabrita® 1 piena maisījums ir piemērots lietošanai no dzimšanas. 

Sausais piena maisījums ir izgatavots no dabīga Nīderlandes kazas piena ar pievienotām vērtīgākajām sūkalām. Kazas piens un tā produkti labi uzsūcas un sagremojas organismā. Tas veicina komfortambu gremošanu mazulim. Kabrita® maisījumi – sabalansēta, pilnvērtīga un maiga pārtika no dzimšanas.

product
1028486 KABRITA 1 piena maisījums, 400 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/af/2e/b6a82fb3ba5fe465ced97e9dec55.png InStock 29.99 EUR 29.99 <p style="text-align:justify;">Piena maisījums zīdaiņiem uz kazas piena pamata zīdaiņu barošanai vecumā no 0 līdz 6 mēnešiem.</p> <p style="text-align:justify;">Barošana ar krūti ir vispiemērotākais barošanas veids Jūsu mazulim. Ja nebarojat savu mazuli ar krūti, vai ja vēlaties sākt barot ar pudelīti, Kabrita® 1 piena maisījums nodrošina alternatīvu. Kabrita® 1 piena maisījums ir piemērots lietošanai no dzimšanas. </p> <p style="text-align:justify;">Sausais piena maisījums ir izgatavots no dabīga Nīderlandes kazas piena ar pievienotām vērtīgākajām sūkalām. Kazas piens un tā produkti labi uzsūcas un sagremojas organismā. Tas veicina komfortambu gremošanu mazulim. Kabrita® maisījumi – sabalansēta, pilnvērtīga un maiga pārtika no dzimšanas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi