JOYDIVISION BIOglide Original lubrikants, 40 ml

JOYDIVISION BIOglide Original lubrikants, 40 ml

JOYDIVISION INTERNATIONAL AG
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Lubrikantam ir šķidra gela konsistences, kas nodrošina labu slīdamību, un tas ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu un sievietēm ar sausu maksts gļotādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Optimāla pH līmeņa ūdens bāzes lubrikants BIOglide Original ir pasaulē pirmais biolubrikants, kas tiek ražots nepārtraukti jau vairāk kā 20 gadus un joprojām saglābā popularitāti pircēju vidū. Lubrikantam ir šķidra gela konsistences, kas nodrošina labu slīdamību, un tas ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu un sievietēm ar sausu maksts gļotādu. Lubrikants nekļūst lipīgs, neatstāj traipus uz veļas un ir viegli izmazgājams. Tā sastāvā nav parabēnu, tauku, sintētisko aromatizētāju un krāsvielu. Lubrikantu var lietot arī orālā un anālā seksa laikā, izmantot gan ar lateksa prezervatīviem, gan ar citu materiālu prezervatīviem, kā arī visām seksa rotaļlietām. Dermatoloģiski un klīniski pārbaudīts bez dzīvnieku iesaistīšanas, ir piemērots vegāniem. 

Produkts atbilst Dabīgo produktu standartam, ko 2014. gadā izstrādāja Vācijas Federālā rūpniecības un tirdzniecības uzņēmumu asociācija farmācijas, veselības pārtikas, uztura bagātinātāju un kosmētikas jomā (BDiH).
Produkts marķēts ar CE zīmi, kas apstiprina lubrikanta atbilstību veselības, drošuma un vides prasībām, kas piemērojamas Eiropas Savienībā.

product
1058438 JOYDIVISION BIOglide Original lubrikants, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/68/92/884a92e8803a1bf53543169bd8e9.png InStock 4.54 EUR 6.99 <p>Optimāla pH līmeņa ūdens bāzes lubrikants BIOglide Original ir pasaulē pirmais biolubrikants, kas tiek ražots nepārtraukti jau vairāk kā 20 gadus un joprojām saglābā popularitāti pircēju vidū. Lubrikantam ir šķidra gela konsistences, kas nodrošina labu slīdamību, un tas ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu un sievietēm ar sausu maksts gļotādu. Lubrikants nekļūst lipīgs, neatstāj traipus uz veļas un ir viegli izmazgājams. Tā sastāvā nav parabēnu, tauku, sintētisko aromatizētāju un krāsvielu. Lubrikantu var lietot arī orālā un anālā seksa laikā, izmantot gan ar lateksa prezervatīviem, gan ar citu materiālu prezervatīviem, kā arī visām seksa rotaļlietām. Dermatoloģiski un klīniski pārbaudīts bez dzīvnieku iesaistīšanas, ir piemērots vegāniem. </p> <p>Produkts atbilst Dabīgo produktu standartam, ko 2014. gadā izstrādāja Vācijas Federālā rūpniecības un tirdzniecības uzņēmumu asociācija farmācijas, veselības pārtikas, uztura bagātinātāju un kosmētikas jomā (BDiH).<br />Produkts marķēts ar CE zīmi, kas apstiprina lubrikanta atbilstību veselības, drošuma un vides prasībām, kas piemērojamas Eiropas Savienībā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Lubrikanti