JONAX SELĒNS + CINKS tabletes, 30 gab.

JONAX SELĒNS + CINKS tabletes, 30 gab.

JONNEX FARMA SIA
Kopā
3.50 €
Derīguma termiņš: 2026-01-31
Uztura bagātinātājs: redzei, imūnsistēmai, ādai, matiem, nagiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Redzei
  • Imūnsistēmai
  • Ādai, matiem, nagiem
  1. Cinks un A vitamīns palīdz uzturēt normālu redzi.
  2. Cinks, selēns kā arī B6 un A vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību.
  3. Cinks palīdz uzturēt matu, nagu un ādas veselību. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. A vitamīns palīdz uzturēt ādas veselību.

Cinks veicina normālas kognitīvās funkcijas; palīdz uzturēt kaulu veselību; palīdz nodrošināt A vitamīna vielmaiņu; veicina normālu auglību un reprodukciju un palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. Selēns veicina normālu spermatoģenēzi un normālu vairogdziedzera darbību. B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz samazināt nogurumu un nespēku.

Papildu informācija par produktu
product
1039049 JONAX SELĒNS + CINKS tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a7/06/d44b4c213eb37a5e69a72c36a1ef.png InStock 3.5 EUR 6.99 <ul><li>Redzei</li> <li>Imūnsistēmai</li> <li>Ādai, matiem, nagiem</li> </ul><ol><li>Cinks un A vitamīns palīdz uzturēt normālu redzi.</li> <li>Cinks, selēns kā arī B6 un A vitamīni veicina normālu imūnsistēmas darbību.</li> <li>Cinks palīdz uzturēt matu, nagu un ādas veselību. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. A vitamīns palīdz uzturēt ādas veselību.</li> </ol><p>Cinks veicina normālas kognitīvās funkcijas; palīdz uzturēt kaulu veselību; palīdz nodrošināt A vitamīna vielmaiņu; veicina normālu auglību un reprodukciju un palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. Selēns veicina normālu spermatoģenēzi un normālu vairogdziedzera darbību. B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz samazināt nogurumu un nespēku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas