JONAX Dzelzs Max kapsulas, 30 gab.

JONAX Dzelzs Max kapsulas, 30 gab.

JONNEX FARMA SIA
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Liposomālā dzelzs nekairina kuņģa un zarnu traktu, kā arī neatstāj nepatīkamu metāla garšu mutē.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Liposomālā dzelzs nekairina kuņģa un zarnu traktu, kā arī neatstāj nepatīkamu metāla garšu mutē.

*Dzelzs (Fe) veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos, veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, palīdz samazināt nogurumu un nespēku, kā arī veicina normālas kognitīvās funkcijas.
C vitamīns uzlabo dzelzs uzsūkšanos.
B12 un B6 vitamīni veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos un palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu.

Papildu informācija par produktu
product
1001488 JONAX Dzelzs Max kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b2/fe/b72f7ea44e92d69593e7334e544a.png InStock 5.75 EUR 11.49 <p>Liposomālā dzelzs nekairina kuņģa un zarnu traktu, kā arī neatstāj nepatīkamu metāla garšu mutē.</p> <p>*Dzelzs (Fe) veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos, veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, palīdz samazināt nogurumu un nespēku, kā arī veicina normālas kognitīvās funkcijas.<br />C vitamīns uzlabo dzelzs uzsūkšanos.<br />B12 un B6 vitamīni veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos un palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Dzelzs preparāti