JONAX ACICLOVIR 50 mg/g krēms, 2 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

JONAX ACICLOVIR 50 mg/g krēms, 2 g

STADA
Kopā
6.19 €
Derīguma termiņš: 2027-11-30
Aciclovir Jonax lieto: lai atvieglotu sāpes un niezi recidivējošas herpes infekcijas gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aciclovir Jonax lieto: lai atvieglotu sāpes un niezi recidivējošas herpes infekcijas gadījumos, kas izraisa pūslīšu veidošanos uz un ap lūpām (recidivējošs herpes labialis).

Ja pēc 10 dienām Jūs nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar savu ārstu.

Ieteicamā deva: krēmu plānā kārtiņā uzziež inficētajiem ādas rajoniem 5 reizes dienā ik pa 4 stundām. Lietošanas laikā Jums jāievēro, ka ar to jānosedz ne tikai jau redzamās herpes infekcijas izpausmes (pūslīši, pietūkums, apsārtums), bet arī āda ap infekcijas vietu.

Papildu informācija par produktu
product
10119439 JONAX ACICLOVIR 50 mg/g krēms, 2 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/40/8c/ee59bcbf1cce66ccd3b789c56f77.png InStock 6.19 EUR 6.19 <p style="text-align:justify;">Aciclovir Jonax lieto: lai atvieglotu sāpes un niezi recidivējošas herpes infekcijas gadījumos, kas izraisa pūslīšu veidošanos uz un ap lūpām (recidivējošs herpes labialis).</p> <p style="text-align:justify;">Ja pēc 10 dienām Jūs nejūtat uzlabojumu vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar savu ārstu.</p> <p style="text-align:justify;">Ieteicamā deva: krēmu plānā kārtiņā uzziež inficētajiem ādas rajoniem 5 reizes dienā ik pa 4 stundām. Lietošanas laikā Jums jāievēro, ka ar to jānosedz ne tikai jau redzamās herpes infekcijas izpausmes (pūslīši, pietūkums, apsārtums), bet arī āda ap infekcijas vietu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Herpes vīruss