ITALWAX Top Magnolia depilācijas vasks, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ITALWAX Top Magnolia depilācijas vasks, 100 ml

ITALWAX
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
2.09 €
Derīguma termiņš: 2025-06-09
Mīksts, krēmveida vasks, kas piemērots jebkura cietuma un visu veidu matu noņemšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sintētiski, siltie vaski Italwax Top Formula ir paredzēti matiņu depilācijai no plašām ķermeņa virsmām - rokām, kājām, muguras. Augstākās klases vaski nodrošina maksimālu komfortu vaksācijas procedūras laikā. Lieliska saķere. Uzklāj plānā kārtā. Efektīvi noņem matiņus. Vaskam ir unikāls sintētiskais sastāvs, izslēdzot visas alerģiskās reakcijas. Kušanas temperatūra 37-39 ° C. Produkts pieejams 100 ml kārtridžos.

ITALWAX Top Formula vasks Magnolia. Mīksts, krēmveida vasks, kas piemērots jebkura cietuma un visu veidu matu noņemšanai. Tam ir smalka tekstūra, to var viegli noņemt no ādas virsmas, neatstāj lipīgumu.

Galvenās īpašības:

  • Vasks ir īpaši elastīgs, aplikāciju nevar salauzt, nerada elastīgus pavedienus.
  • Piemērots jebkura raupjuma un garuma matu noņemšanai.
product
1144322 ITALWAX Top Magnolia depilācijas vasks, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/10/97/bcac509e35cff8bbfe5b1b7dfc4f.png InStock 2.09 EUR 2.99 <p>Sintētiski, siltie vaski Italwax Top Formula ir paredzēti matiņu depilācijai no plašām ķermeņa virsmām - rokām, kājām, muguras. Augstākās klases vaski nodrošina maksimālu komfortu vaksācijas procedūras laikā. Lieliska saķere. Uzklāj plānā kārtā. Efektīvi noņem matiņus. Vaskam ir unikāls sintētiskais sastāvs, izslēdzot visas alerģiskās reakcijas. Kušanas temperatūra 37-39 ° C. Produkts pieejams 100 ml kārtridžos.</p> <p><strong>ITALWAX Top Formula vasks Magnolia.</strong> Mīksts, krēmveida vasks, kas piemērots jebkura cietuma un visu veidu matu noņemšanai. Tam ir smalka tekstūra, to var viegli noņemt no ādas virsmas, neatstāj lipīgumu.</p> <p><strong>Galvenās īpašības:</strong></p> <ul><li>Vasks ir īpaši elastīgs, aplikāciju nevar salauzt, nerada elastīgus pavedienus.</li> <li>Piemērots jebkura raupjuma un garuma matu noņemšanai.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Vaksācijas un depilācijas piederumi