ITALWAX Pre-Depil Aloe Vera losjons, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ITALWAX Pre-Depil Aloe Vera losjons, 250 ml

ITALWAX
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.79 €
Derīguma termiņš: 2026-03-09
Aloe Vera pirmsdepilācijas losjons - lieto, lai sagatavotu ādu depilācijas procedūrai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

 ITALWAX PRE WAX losjonu lieto, lai sagatavotu ādu depilācijas procedūrai. Noņem kosmētikas atlikumus, attīra un attauko ādu, piepaceļ matiņus. Satur spirtu, kas nepieciešams ādas un matiņu attaukošanai, antibakteriālus un antiseptiskus komponentus, kā arī ādas kopšanas augu ekstraktus.

Ērti lietojams uz mazām virsmām (padusēs, bikini, sejā). Ieteicams lietot pirms depilācijas ar plēves vasku.

Aktīvās vielas:

  • Ķīniešu kamēlijas ekstrakts (zaļā tēja) - piemīt pretiekaisuma un antibakteriāla iedarbība;
  • B2 vitamīnam, kas atrodas zaļajā tējā, piemīt brūču dziedinošas īpašības;
  • Kampars ir antiseptiska, pretiekaisuma, baktericīda sastāvdaļa;
  • Metilizotiazolinons ir antibakteriāls komponents ar plašu pretmikrobu iedarbības spektru;
  • Hidrogenētu rīcineļļu iegūst no rīcineļļas, to hidrogenējot. Mīkstina ādu, uztur dabisko ādas mitruma līmeni, veido aizsargplēvi, novērš ādas sausumu.
product
1144326 ITALWAX Pre-Depil Aloe Vera losjons, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/26/3c/9350d2eb728182a9d314c6d266b8.png InStock 4.79 EUR 7.99 <p> ITALWAX PRE WAX losjonu lieto, lai sagatavotu ādu depilācijas procedūrai. Noņem kosmētikas atlikumus, attīra un attauko ādu, piepaceļ matiņus. Satur spirtu, kas nepieciešams ādas un matiņu attaukošanai, antibakteriālus un antiseptiskus komponentus, kā arī ādas kopšanas augu ekstraktus.<br /><br />Ērti lietojams uz mazām virsmām (padusēs, bikini, sejā). Ieteicams lietot pirms depilācijas ar plēves vasku.<br /><br /><strong>Aktīvās vielas:</strong></p> <ul><li>Ķīniešu kamēlijas ekstrakts (zaļā tēja) - piemīt pretiekaisuma un antibakteriāla iedarbība;</li> <li>B2 vitamīnam, kas atrodas zaļajā tējā, piemīt brūču dziedinošas īpašības;</li> <li>Kampars ir antiseptiska, pretiekaisuma, baktericīda sastāvdaļa;</li> <li>Metilizotiazolinons ir antibakteriāls komponents ar plašu pretmikrobu iedarbības spektru;</li> <li>Hidrogenētu rīcineļļu iegūst no rīcineļļas, to hidrogenējot. Mīkstina ādu, uztur dabisko ādas mitruma līmeni, veido aizsargplēvi, novērš ādas sausumu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Vaksācijas un depilācijas piederumi