ITALWAX Classic Honey depilācijas vasks, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ITALWAX Classic Honey depilācijas vasks, 100 ml

ITALWAX
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
1.55 €
Derīguma termiņš: 2025-09-14
Caurspīdīgs vasks plāniem, gaišiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Italwax ir dabīgs depilācijas vasks, kas veidots no rūpīgi atlasītām un kontrolētām sastāvdaļām. Tā barojošās sastāvdaļas padara ādu maigu un mīkstu, kā arī novērš alerģijas riskus. Visiem Italwax vaskiem ir augsta adhēzija (spēja droši pieķerties pie spalviņām), kas padara apmatojuma noņemšanas procedūru, efektīvāku, ātrāku, drošāku un relatīvi nesāpīgu.

Italwax Classic vasks Medus. Caurspīdīgs vasks plāniem, gaišiem matiem. Satur dabisko bišu vasku. Piemīt visas dabīgā medus labvēlīgās īpašības.

Galvenās īpašības.

  • Kušanas temperatūra 40°C.
  • Vaska pamatsastāvdaļa: bišu vasks.
product
1144325 ITALWAX Classic Honey depilācijas vasks, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3c/34/d561b4495ecb87fb8720036908c7.png InStock 1.55 EUR 2.59 <p>Italwax ir dabīgs depilācijas vasks, kas veidots no rūpīgi atlasītām un kontrolētām sastāvdaļām. Tā barojošās sastāvdaļas padara ādu maigu un mīkstu, kā arī novērš alerģijas riskus. Visiem Italwax vaskiem ir augsta adhēzija (spēja droši pieķerties pie spalviņām), kas padara apmatojuma noņemšanas procedūru, efektīvāku, ātrāku, drošāku un relatīvi nesāpīgu.<br /><br /><strong>Italwax Classic vasks Medus.</strong> Caurspīdīgs vasks plāniem, gaišiem matiem. Satur dabisko bišu vasku. Piemīt visas dabīgā medus labvēlīgās īpašības.<br /><br /><strong>Galvenās īpašības.</strong></p> <ul><li>Kušanas temperatūra 40°C.</li> <li>Vaska pamatsastāvdaļa: bišu vasks.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Vaksācijas un depilācijas piederumi