ISDIN Nutratopic PRO-AMP sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ISDIN Nutratopic PRO-AMP sejas krēms, 50 ml

ISDIN SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2026-10-31
Stiprina ādas aizsargbarjeru. Bērnu sejas atopiskā dermatīta galveno redzamo simptomu novēršana, ārstēšana un mazināšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Stiprina ādas aizsargbarjeru.
Sejas bērnu atopiskā dermatīta galveno redzamo simptomu novēršana, ārstēšana un mazināšana: nieze, sausums, lobīšanās, ādas eritēma un tūska.
Palīdz kontrolēt atopiskā dermatīta pazīmes ar unikālu divkāršās aktīvās ādas aizsardzības sistēmu: pateicoties L-izoleicīna iedarbībai, palielinās pretmikrobu peptīdu (AMP) ražošana, kas ir ādas pirmā aizsardzības līnija. Atjauno ādas barjeru.

Ātri uzsūcas. Tās lamelārā struktūra saplūst ar ādu.

https://www.youtube.com/watch?v=Zi_a5aomdR0

product
1206130 ISDIN Nutratopic PRO-AMP sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/eb/11/ba916539017b6028b5cf74dbedb1.png InStock 17.99 EUR 17.99 <p style="text-align:justify;">Stiprina ādas aizsargbarjeru.<br />Sejas bērnu atopiskā dermatīta galveno redzamo simptomu novēršana, ārstēšana un mazināšana: nieze, sausums, lobīšanās, ādas eritēma un tūska.<br />Palīdz kontrolēt atopiskā dermatīta pazīmes ar unikālu divkāršās aktīvās ādas aizsardzības sistēmu: pateicoties L-izoleicīna iedarbībai, palielinās pretmikrobu peptīdu (AMP) ražošana, kas ir ādas pirmā aizsardzības līnija. Atjauno ādas barjeru.</p> <p style="text-align:justify;">Ātri uzsūcas. Tās lamelārā struktūra saplūst ar ādu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Zi_a5aomdR0">https://www.youtube.com/watch?v=Zi_a5aomdR0</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni