ISDIN Isdinceutics Pigment Expert & Night Peel ampulas, 20 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

ISDIN Isdinceutics Pigment Expert & Night Peel ampulas, 20 gab.

ISDIN SA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Jauns ādas kopšanas komplekss, lai novērstu un dziedinātu tumšos plankumus un panāktu vienmērīgāku, mirdzošāku sejas toni.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

DEPIGMENTING CORRECTING SERUM
Isdinceutics Pigment Expert satur efektīvu savienojumu kombināciju ar depigmentējošām īpašībām, kas palīdz novērst un ārstēt tumšo plankumu lielumu un skaitu.

Tas satur pīlinga vielas, kas veicina šūnu proliferāciju, tādējādi palīdzot ādai piešķirt svaigāku sejas krāsu. Cīnās ar fotonovecošanas pazīmēm.

EXFOLIATING NIGHT PEEL
Alfa hidroksi skābju (glikolskābes, vīnskābes un ābolskābes) kombinācija, kas stimulē virspusēju ādas šūnu lobīšanos, palīdzot samazināt ādas nepilnības, izteiksmes līnijas un grumbas. Stimulē kolagēna ražošanu **, lai palīdzētu mazināt fotonovecošanas pazīmes

** vienlaikus nodrošinot dziļu un tūlītēju mitrināšanu.

https://www.youtube.com/watch?v=Xytzfhx9HyE&t=62s

product
1206156 ISDIN Isdinceutics Pigment Expert & Night Peel ampulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/02/bf/5a583b3d41316d062d1908949dd1.png InStock 22.29 EUR 37.15 <p style="text-align:justify;">DEPIGMENTING CORRECTING SERUM<br />Isdinceutics Pigment Expert satur efektīvu savienojumu kombināciju ar depigmentējošām īpašībām, kas palīdz novērst un ārstēt tumšo plankumu lielumu un skaitu.</p> <p style="text-align:justify;">Tas satur pīlinga vielas, kas veicina šūnu proliferāciju, tādējādi palīdzot ādai piešķirt svaigāku sejas krāsu. Cīnās ar fotonovecošanas pazīmēm.</p> <p style="text-align:justify;">EXFOLIATING NIGHT PEEL<br />Alfa hidroksi skābju (glikolskābes, vīnskābes un ābolskābes) kombinācija, kas stimulē virspusēju ādas šūnu lobīšanos, palīdzot samazināt ādas nepilnības, izteiksmes līnijas un grumbas. Stimulē kolagēna ražošanu **, lai palīdzētu mazināt fotonovecošanas pazīmes</p> <p style="text-align:justify;">** vienlaikus nodrošinot dziļu un tūlītēju mitrināšanu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Xytzfhx9HyE&amp;t=62s">https://www.youtube.com/watch?v=Xytzfhx9HyE&amp;t=62s</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Ampulas