IPRAALOX 20 mg tabletes, 14 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

IPRAALOX 20 mg tabletes, 14 gab.

SANOFI-AVENTIS SP.Z.O.O.
Kopā
5.41 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Ipraalox aktīvā viela ir pantoprazols, kas nobloķē „sūkni”, kas veido kuņģa skābi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ipraalox aktīvā viela ir pantoprazols, kas nobloķē „sūkni”, kas veido kuņģa skābi. Līdz ar to samazinās kuņģī veidotās skābes daudzums. Ipraalox lieto īslaicīgai atviļņa simptomu (piemēram, dedzināšanas aiz krūšu kaula, skābes regurgitācijas) ārstēšanai pieaugušajiem. Atvilnis ir skābes plūsma no kuņģa atpakaļ uz barības vadu, kur var rasties iekaisums un sāpes. Tas var izraisīt Jūsu simptomus, piemēram, sāpīgu dedzināšanas sajūtu krūtīs, kas izstaro uz rīkli (dedzināšana aiz krūšu kaula), un skābu garšu mutē (skābes regurgitācija). Skābes atviļņa simptomi un dedzināšana aiz krūšu kaula var sākt mazināties jau pēc vienas Ipraalox terapijas dienas, taču šīs zāles nenodrošina tūlītēju simptomu izzušanu.

Papildu informācija par produktu
product
109892 IPRAALOX 20 mg tabletes, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/ca/f478d445654f9b3a902ec27bf15f.png InStock 5.41 EUR 5.41 <p style="text-align:justify;">Ipraalox aktīvā viela ir pantoprazols, kas nobloķē „sūkni”, kas veido kuņģa skābi. Līdz ar to samazinās kuņģī veidotās skābes daudzums. Ipraalox lieto īslaicīgai atviļņa simptomu (piemēram, dedzināšanas aiz krūšu kaula, skābes regurgitācijas) ārstēšanai pieaugušajiem. Atvilnis ir skābes plūsma no kuņģa atpakaļ uz barības vadu, kur var rasties iekaisums un sāpes. Tas var izraisīt Jūsu simptomus, piemēram, sāpīgu dedzināšanas sajūtu krūtīs, kas izstaro uz rīkli (dedzināšana aiz krūšu kaula), un skābu garšu mutē (skābes regurgitācija). Skābes atviļņa simptomi un dedzināšana aiz krūšu kaula var sākt mazināties jau pēc vienas Ipraalox terapijas dienas, taču šīs zāles nenodrošina tūlītēju simptomu izzušanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Dedzināšana