INSTITUT ESTHEDERM Intensive Vitamine E serums, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

INSTITUT ESTHEDERM Intensive Vitamine E serums, 30 ml

INSTITUT ESTHEDERM
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem. Nomierina jutīgu ādu. Neatstāj taukainu sajūtu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pro-vitamīns E – organisma galvenais antioksidants cīņā ar brīvajiem radikāļiem, kas izraisa fotonovecošanos un iekaisumus, uzbrūkot šūnu membrānām. Tiek samazināta ādas jutība un reaktivitāte. Institut Esthederm ir izveidojis efektīvu “vairogu” pret brīvajiem radikāļiem, apvienojot divas papildinošas un īpaši stabilas E vitamīna formas, kas optimizē tā biopieejamību un aizsargājošo efektivitāti.

Aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem. Nomierina jutīgu ādu. Neatstāj taukainu sajūtu.

Pret brīvajiem radikāļiem – cīnās pret brīvo radikāļu (UV stari, cigaretes, piesārņojums, u.c.) izraisīto oksidatīvo stresu un aizsargā šūnu struktūras, lai novērstu priekšlaicīgu novecošanos.

Nomierina – neitralizē uzbrukuma avotus (ārējā vide, nogurums, stress, u.tt.), kas izraisa ādas hiperreaktivitāti. Nomierina kairinājumu un mazina ādas jutību.

Diskomforts ir samazināts, āda tiek nekavējoties nomierināta un mazāk reaktīva. Tā ir izturīgāka, saskaroties ar ārējiem uzbrukumiem.

product
10120169 INSTITUT ESTHEDERM Intensive Vitamine E serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/32/1c/0b8561e2c243946e93a6d72b9151.png InStock 59.49 EUR 84.99 <p style="text-align:justify;">Pro-vitamīns E – organisma galvenais antioksidants cīņā ar brīvajiem radikāļiem, kas izraisa fotonovecošanos un iekaisumus, uzbrūkot šūnu membrānām. Tiek samazināta ādas jutība un reaktivitāte. Institut Esthederm ir izveidojis efektīvu “vairogu” pret brīvajiem radikāļiem, apvienojot divas papildinošas un īpaši stabilas E vitamīna formas, kas optimizē tā biopieejamību un aizsargājošo efektivitāti.</p> <p style="text-align:justify;">Aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem. Nomierina jutīgu ādu. Neatstāj taukainu sajūtu.</p> <p style="text-align:justify;">Pret brīvajiem radikāļiem – cīnās pret brīvo radikāļu (UV stari, cigaretes, piesārņojums, u.c.) izraisīto oksidatīvo stresu un aizsargā šūnu struktūras, lai novērstu priekšlaicīgu novecošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Nomierina – neitralizē uzbrukuma avotus (ārējā vide, nogurums, stress, u.tt.), kas izraisa ādas hiperreaktivitāti. Nomierina kairinājumu un mazina ādas jutību.</p> <p style="text-align:justify;">Diskomforts ir samazināts, āda tiek nekavējoties nomierināta un mazāk reaktīva. Tā ir izturīgāka, saskaroties ar ārējiem uzbrukumiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi