INSTITUT ESTHEDERM Intensive Aha Peel serums, 30 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

INSTITUT ESTHEDERM Intensive Aha Peel serums, 30 ml

INSTITUT ESTHEDERM
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
60.79 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
AHA / BHA 12% – Alpha un Beta hidroksiskābes ir spēcīgas aktīvās vielas, kas rada pīlinga efektu un reģenerē ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Institut Esthederm zinātniskajās laboratorijās ir radīts pīlinga koncentrāts ar pienskābi, citronskābi un salicilskābi, kas acīmredzami uzlabo blāvu ādas toni un nevienmērīgu ādas virskārtu. Glikolskābi ar ilgstošu iedarbību, kas paaugstina šo sastāvdaļu efektivitāti, vienlaikus nodrošinot ādas aizsardzības saglabāšanu.

Izlīdzina un attīra ādas virsmu, samazina poras un pigmentācijas plankumus, izlīdzina sejas krāsu, liekot ādai izskatīties jaunākai. Viegla un atsvaidzinoša tekstūra. Zīdaina, samtaini maiga sajūta.

product
10120362 INSTITUT ESTHEDERM Intensive Aha Peel serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c1/f0/e7e9200ab8f4fbbf2bce197e0e63.png InStock 60.79 EUR 75.99 <p style="text-align:justify;">Institut Esthederm zinātniskajās laboratorijās ir radīts pīlinga koncentrāts ar pienskābi, citronskābi un salicilskābi, kas acīmredzami uzlabo blāvu ādas toni un nevienmērīgu ādas virskārtu. Glikolskābi ar ilgstošu iedarbību, kas paaugstina šo sastāvdaļu efektivitāti, vienlaikus nodrošinot ādas aizsardzības saglabāšanu.</p> <p style="text-align:justify;">Izlīdzina un attīra ādas virsmu, samazina poras un pigmentācijas plankumus, izlīdzina sejas krāsu, liekot ādai izskatīties jaunākai. Viegla un atsvaidzinoša tekstūra. Zīdaina, samtaini maiga sajūta.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi