INSTITUT ESTHEDERM For Body and Hair eļļa, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

INSTITUT ESTHEDERM For Body and Hair eļļa, 150 ml

INSTITUT ESTHEDERM
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
40.29 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Saules aizsargeļļa ķermenim un matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sausā saules aizsargeļļa ādai un matiem. Uzlabo visus iedeguma veidošanās soļus, nodrošinot zeltaini skaistu un noturīgu iedegumu.

UV inCellium tehnoloģija, ADAPTASUN patents un organiskie UVA/UVB staru aizsargfiltri nodrošina trīs līmeņu aizsardzību no saules kaitīgās iedarbības, uzlabo ādas dabiskās aizsargspējas, nodrošina šūnu DNS aizsardzību un aizsargā no fotonovecošanās.

Lieliski uzsūcas un neatstāj taukainu sajūtu. Mitrina un baro, padarot ādu maigu un matus zīdaini gludus. Izsmalcināta, viegla smarža. Ūdensnoturīga, nesatur alkoholu un silikonu. Piemērota pat visjutīgākajai ādai.

product
10119629 INSTITUT ESTHEDERM For Body and Hair eļļa, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/58/0c/a1968a70ac16e6f2dab0df32c8a3.png InStock 40.29 EUR 61.99 <p style="text-align:justify;">Sausā saules aizsargeļļa ādai un matiem. Uzlabo visus iedeguma veidošanās soļus, nodrošinot zeltaini skaistu un noturīgu iedegumu.</p> <p style="text-align:justify;">UV inCellium tehnoloģija, ADAPTASUN patents un organiskie UVA/UVB staru aizsargfiltri nodrošina trīs līmeņu aizsardzību no saules kaitīgās iedarbības, uzlabo ādas dabiskās aizsargspējas, nodrošina šūnu DNS aizsardzību un aizsargā no fotonovecošanās.</p> <p style="text-align:justify;">Lieliski uzsūcas un neatstāj taukainu sajūtu. Mitrina un baro, padarot ādu maigu un matus zīdaini gludus. Izsmalcināta, viegla smarža. Ūdensnoturīga, nesatur alkoholu un silikonu. Piemērota pat visjutīgākajai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi