IMODIUM INSTANT 2 mg tabletes, 6 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

IMODIUM INSTANT 2 mg tabletes, 6 gab.

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Kopā
6.96 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Lietojot Imodium Instant caurejas gadījumā, izkārnījumi kļūst cietāki un vēdera izeja retāka.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lietojot Imodium Instant caurejas gadījumā, izkārnījumi kļūst cietāki un vēdera izeja retāka. Jūs varat lietot Imodium Instant pēkšņas (akūtas) caurejas gadījumā. To var lietot arī gadījumos, kad operācijas rezultātā izņemta kāda zarnu daļa, jo tas bieži rada caureju.

Papildu informācija par produktu
product
1091048 IMODIUM INSTANT 2 mg tabletes, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/76/c3/2af4bd2edd507232a8cd83a9f10a.png InStock 6.96 EUR 6.96 <p style="text-align:justify;">Lietojot Imodium Instant caurejas gadījumā, izkārnījumi kļūst cietāki un vēdera izeja retāka. Jūs varat lietot Imodium Instant pēkšņas (akūtas) caurejas gadījumā. To var lietot arī gadījumos, kad operācijas rezultātā izņemta kāda zarnu daļa, jo tas bieži rada caureju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Caureja un slikta dūša