ID Pants Plus L (100-145 cm) biksītes, 14 gab.
5.0 5 (2 atsauksmes)

ID Pants Plus L (100-145 cm) biksītes, 14 gab.

ONTEX
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2029-02-28
iD Pants ir uzvelkamas biksītes ar paaugstinātu jostas vietu nesaturēšanas kontrolei, kas paredzētas parastās apakšveļas aizstāšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

iD Pants PLUS L ir uzsūcošas bikses urīna un fēču vidējai un smagai nesaturēšanai, ar anatomiski pielāgotu formu kustīgiem pacientiem. Elastīgās nošuves izstrādājuma jostas daļā šķērso uzsūcošo daļu priekšā un aizmugurē kas nodrošina labāku piekļaušanos ķermenim un pasargā no noplūdēm. Uzsūcošā daļa ar īpaši ātru šķidruma izolāciju no ādas tehnoloģiju ,papildus iestrādāts nepiesaistīts slānis absorbējošajā daļā, absorbē mitrumu daudz ātrāk. EDS slānis, kas atrodas zem augšējā nepiesaistītā slāņa, ļauj labāk un efektīvāk sadalīt un noturēt mitrumu absorbējošās daļas iekšpusē, tādējādi palielinot sausuma sajūtu un uzlabojot komfortu.

Iepakojumā 14 gab.
Izmērs - 100-145 cm
Uzsūktspēja- 1653 ml

  • Maliņas aizsardzībai pret noplūdi saglabā sausu apģērbu, mēbeles un gultasveļu.
  • Ātra uzsūkšana uztur cilvēku sausā un komfortablā stāvoklī.
  • Kokvilnai līdzīga struktūra nodrošina diskrētu formu un lielisku piegulēšanu.
  • Nepatīkamā aromāta kontroles sistēma novērš nepatīkamas smakas veidošanos,saglabājot cilvēka pārliecību par sevi.
product
10119363 ID Pants Plus L (100-145 cm) biksītes, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/47/5360cd502d2111740feb1dc7ec02.png InStock 9.77 EUR 15.03 <p>iD Pants PLUS L ir uzsūcošas bikses urīna un fēču vidējai un smagai nesaturēšanai, ar anatomiski pielāgotu formu kustīgiem pacientiem. Elastīgās nošuves izstrādājuma jostas daļā šķērso uzsūcošo daļu priekšā un aizmugurē kas nodrošina labāku piekļaušanos ķermenim un pasargā no noplūdēm. Uzsūcošā daļa ar īpaši ātru šķidruma izolāciju no ādas tehnoloģiju ,papildus iestrādāts nepiesaistīts slānis absorbējošajā daļā, absorbē mitrumu daudz ātrāk. EDS slānis, kas atrodas zem augšējā nepiesaistītā slāņa, ļauj labāk un efektīvāk sadalīt un noturēt mitrumu absorbējošās daļas iekšpusē, tādējādi palielinot sausuma sajūtu un uzlabojot komfortu.</p> <p>Iepakojumā 14 gab.<br />Izmērs - 100-145 cm<br />Uzsūktspēja- 1653 ml</p> <ul><li>Maliņas aizsardzībai pret noplūdi saglabā sausu apģērbu, mēbeles un gultasveļu.</li> <li>Ātra uzsūkšana uztur cilvēku sausā un komfortablā stāvoklī.</li> <li>Kokvilnai līdzīga struktūra nodrošina diskrētu formu un lielisku piegulēšanu.</li> <li>Nepatīkamā aromāta kontroles sistēma novērš nepatīkamas smakas veidošanos,saglabājot cilvēka pārliecību par sevi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Biksītes