ICONFIT L-Carnitine with ClA & Green Tea Extract 1200 mg kapsulas, 90 gab.

ICONFIT L-Carnitine with ClA & Green Tea Extract 1200 mg kapsulas, 90 gab.

EUROPEAN FOODS OŪ
Kopā
7.19 €
Derīguma termiņš: 2025-11-17
L-karnitīns ir dabiska aminoskābe, kas veicina svara zudēšanu. Daļa tās krājumu atrodas skeleta muskuļos, kā arī aknās un nierēs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs. L-karnitīns ir dabiska aminoskābe, kas veicina svara zudēšanu. Daļa tās krājumu atrodas skeleta muskuļos, kā arī aknās un nierēs. Pārvadājot garās ķēdes taukskābes uz mitohondrijiem, karnitīns novērš lipīdu uzkrāšanos skeleta muskuļos, sirds muskulī un aknās. L-karnitīnu mēs uzņemam kopā ar dzīvnieku izcelsmes pārtiku, un to sintezē arī mūsu organisms.

Zaļās tējas ekstraktam (Camellia sinensis L.) piemīt daudzas labas īpašības, pateicoties vairāku labvēlīgo vielu augstajai koncentrācijai. Zaļā tēja satur arī dabīgo kofeīnu (8%). Pierādīts, ka kofeīns palīdz samazināt svaru, regulējot hormonus, kas var veicināt termoģenēzi. Termoģenēze ir process, kura laikā organisms sadedzina kalorijas, lai sagremotu pārtiku un ražotu siltumu.

CLA ir konjugētā linolskābe, kas ir iegūta no saflora (Carthamus tinctorius) sēklām. CLA ir vērtīga sastāvdaļa, kas var palīdzēt jums zaudēt svaru. Dabīgā veidā tā ir sastopama galvenokārt gaļā un piena produktos, taču ir grūti uzņemt to pietiekamā daudzumā ar uzturu. Tādēļ ir labi papildināt savu ēdienkarti ar CLA uztura bagātinātāju.

Kopā ar veselīgu uzturu un treniņu programmu šis produkts var palīdzēt jums samazināt svaru.

Papildu informācija par produktu
product
1144817 ICONFIT L-Carnitine with ClA & Green Tea Extract 1200 mg kapsulas, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6a/87/ae2c96e6ac4af52d692280e43695.png InStock 7.19 EUR 11.99 <p>Uztura bagātinātājs. L-karnitīns ir dabiska aminoskābe, kas veicina svara zudēšanu. Daļa tās krājumu atrodas skeleta muskuļos, kā arī aknās un nierēs. Pārvadājot garās ķēdes taukskābes uz mitohondrijiem, karnitīns novērš lipīdu uzkrāšanos skeleta muskuļos, sirds muskulī un aknās. L-karnitīnu mēs uzņemam kopā ar dzīvnieku izcelsmes pārtiku, un to sintezē arī mūsu organisms. <br /><br />Zaļās tējas ekstraktam (Camellia sinensis L.) piemīt daudzas labas īpašības, pateicoties vairāku labvēlīgo vielu augstajai koncentrācijai. Zaļā tēja satur arī dabīgo kofeīnu (8%). Pierādīts, ka kofeīns palīdz samazināt svaru, regulējot hormonus, kas var veicināt termoģenēzi. Termoģenēze ir process, kura laikā organisms sadedzina kalorijas, lai sagremotu pārtiku un ražotu siltumu.<br /><br />CLA ir konjugētā linolskābe, kas ir iegūta no saflora (Carthamus tinctorius) sēklām. CLA ir vērtīga sastāvdaļa, kas var palīdzēt jums zaudēt svaru. Dabīgā veidā tā ir sastopama galvenokārt gaļā un piena produktos, taču ir grūti uzņemt to pietiekamā daudzumā ar uzturu. Tādēļ ir labi papildināt savu ēdienkarti ar CLA uztura bagātinātāju.<br /><br />Kopā ar veselīgu uzturu un treniņu programmu šis produkts var palīdzēt jums samazināt svaru.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Svara kontrole