ICONFIT Hydrolized Collagen pulveris, 300 g

ICONFIT Hydrolized Collagen pulveris, 300 g

EUROPEAN FOODS OŪ
Kopā
11.99 €
Derīguma termiņš: 2025-08-01
ICONFIT hidrolizētais kolagēns ir unikāls kolagēna pulveris ar visaugstāko tīrības pakāpi, kas ražots bez ķīmiskām vielām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ICONFIT hidrolizētais kolagēns ir unikāls kolagēna pulveris ar visaugstāko tīrības pakāpi, kas ražots bez ķīmiskām vielām. Tūkstošiem mūsu klientu ir izbaudījuši mūsu tīrā kolagēna priekšrocības, tāpēc ICONFIT kolagēns ir vispārdotākais Baltijā! Saskaņā ar pētījumiem ieteicamais diennakts daudzums ir 10 g kolagēna.

  • Iecienītākais tīrais kolagēns ar gandrīz 100% olbaltumvielu saturu. Desmitiem tūkstošu mūsu klientu ir uzlabojuši savu locītavu, ādas, matu un nagu veselību. Īsts kolagēna avots, kas nodrošina 10 g kolagēna dienā.
  • ICONFIT kolagēns 100% nesatur ķīmiskas vielas un tiek ražots tikai dabisku procesu rezultātā.
  • Izvairieties no konfektēm un kapsulām ar zemu kolagēna saturu, kas sniedz tikai nelielu daļu no dienā nepieciešamās 10g porcijas. Pētījumos ir pierādīts, patiesu labumu no kolagēna iegūst tikai lietojot 10g kolagēna dienā.
Papildu informācija par produktu
product
1143422 ICONFIT Hydrolized Collagen pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5b/7b/4e6028193c25f5008295bcd61826.png InStock 11.99 EUR 11.99 <p><strong>ICONFIT hidrolizētais kolagēns</strong> ir unikāls kolagēna pulveris ar visaugstāko tīrības pakāpi, kas ražots bez ķīmiskām vielām. <strong>Tūkstošiem mūsu klientu ir izbaudījuši</strong><strong> mūsu tīrā kolagēna priekšrocības</strong>, tāpēc ICONFIT kolagēns ir <strong>vispārdotākais</strong><strong> Baltijā!</strong> Saskaņā ar pētījumiem <strong>ieteicamais diennakts daudzums ir 10 g</strong> <strong>kolagēna</strong>.</p> <ul><li>Iecienītākais tīrais kolagēns ar gandrīz 100% olbaltumvielu saturu. Desmitiem tūkstošu mūsu klientu ir uzlabojuši savu locītavu, ādas, matu un nagu veselību. Īsts kolagēna avots, kas nodrošina 10 g kolagēna dienā.</li> <li><strong>ICONFIT kolagēns 100% nesatur ķīmiskas vielas</strong> un tiek ražots tikai dabisku procesu rezultātā.</li> <li><strong>Izvairieties no konfektēm un kapsulām ar zemu kolagēna saturu</strong>, kas sniedz tikai nelielu daļu no dienā nepieciešamās 10g porcijas. Pētījumos ir pierādīts, patiesu labumu no kolagēna iegūst tikai lietojot 10g kolagēna dienā.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Kolagēns