ICONFIT Beta-Alanine - Unflavoured pulveris, 300 g

ICONFIT Beta-Alanine - Unflavoured pulveris, 300 g

EUROPEAN FOODS OŪ
Kopā
10.39 €
Derīguma termiņš: 2025-08-29
ICONFIT Beta-alanīns ir aminoskābe, kas palīdz organismam ražot karnozīnu, uzlabojot muskuļu izturību augstas intensitātes treniņu laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs. ICONFIT Beta-Alanīns ir aminoskābe, kas tiek sintezēta aknās, bet var tikt uzņemta arī caur uzturu, ar dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktiem, piemēram, liellopu gaļu un vistas gaļu. Pēc uzņemšanas beta-alanīns savienojas ar histidīnu skeleta muskuļos un citos orgānos, veidojot karnozīnu. Beta-alanīns veicina karnozīna sintēzi organismā, kas palīdz novērst skābuma palielināšanos muskuļos fiziskās slodzes laikā un tādējādi samazina muskuļu nogurumu. Ir pierādīts, ka beta-alanīns uzlabo muskuļu izturību augstas intensitātes treniņu laikā, kas ilgst 1-10 minūtes. Beta alanīns palīdz organismam ražot karnozīnu, kas darbojas kā buferis dabiskajai pienskābei muskuļos. Palielinoties karnozīna daudzumam muskuļos, palielinās muskuļu spēja uzturēt normālu PH (skābuma) līmeni. Veicot smagu treniņu, tam ir vēl svarīgāka loma muskuļu izturības un spēka veidošanā.

Papildu informācija par produktu
product
1143426 ICONFIT Beta-Alanine - Unflavoured pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/09/70/60585f0a3559579ff920062e73a5.png InStock 10.39 EUR 12.99 <p>Uztura bagātinātājs. ICONFIT Beta-Alanīns ir aminoskābe, kas tiek sintezēta aknās, bet var tikt uzņemta arī caur uzturu, ar dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktiem, piemēram, liellopu gaļu un vistas gaļu. Pēc uzņemšanas beta-alanīns savienojas ar histidīnu skeleta muskuļos un citos orgānos, veidojot karnozīnu. Beta-alanīns veicina karnozīna sintēzi organismā, kas palīdz novērst skābuma palielināšanos muskuļos fiziskās slodzes laikā un tādējādi samazina muskuļu nogurumu. Ir pierādīts, ka beta-alanīns uzlabo muskuļu izturību augstas intensitātes treniņu laikā, kas ilgst 1-10 minūtes. Beta alanīns palīdz organismam ražot karnozīnu, kas darbojas kā buferis dabiskajai pienskābei muskuļos. Palielinoties karnozīna daudzumam muskuļos, palielinās muskuļu spēja uzturēt normālu PH (skābuma) līmeni. Veicot smagu treniņu, tam ir vēl svarīgāka loma muskuļu izturības un spēka veidošanā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi