ICONFIT Beauty Collagen ar Apelsīnu garšu pulveris, 300 g

ICONFIT Beauty Collagen ar Apelsīnu garšu pulveris, 300 g

EUROPEAN FOODS OŪ
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2025-09-24
ICONFIT skaistuma kolagēns.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ICONFIT skaistuma kolagēns.

AR APELSĪNU GARŠU.

Uztura bagātinātājs ar saldinātāju.

ĀDAI, MATIEM UN NAGIEM*.

BIOTĪNS, CINKS UN C VITAMĪNS. *

Cinks un biotīns palīdz uzturēt matu un ādas veselību. Cinks ir labs nagu veselībai.

Turklāt kolagēns ir vissvarīgākais cilvēka ķermeņa proteīns, kas veido 25-35% no cilvēka proteīna. Kolagēns ir būtiska ādas un nagu sastāvdaļa. ~25 gadu vecumā kolagēna līmenis sāk samazināties vidēji par vairāk nekā 1% katru gadu. Tāpēc ieteicams papildus lietot kolagēnu. Lai gan lielākā daļa kolagēna tiek ražota ar skābēm un ķīmiskām vielām, ICONFIT kolagēns tiek ražots unikālā bez ķīmiskām vielām procesā un ir praktiski 100% tīrs.

C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos normālai ādas darbībai. Tas arī palīdz mazināt nogurumu un izsīkumu un atbalsta imūnsistēmu.

Hialuronskābes galvenā funkcija ir uzturēt ādas mitruma līdzsvaru mūsu ādas dziļākajos slāņos. Hialuronskābe ir viela, ko ražo mūsu pašu organisms, bet diemžēl līdz ar vecumu skābes daudzums organismā samazinās, kas nozīmē, ka to varētu lietot kā papildinājumu.

Papildu informācija par produktu
product
1144815 ICONFIT Beauty Collagen ar Apelsīnu garšu pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b7/c5/c913d2646d8250226bbf1285b11d.png InStock 9.59 EUR 15.99 <p>ICONFIT skaistuma kolagēns.</p> <p>AR APELSĪNU GARŠU.</p> <p>Uztura bagātinātājs ar saldinātāju.</p> <p>ĀDAI, MATIEM UN NAGIEM*.</p> <p>BIOTĪNS, CINKS UN C VITAMĪNS. *</p> <p>Cinks un biotīns palīdz uzturēt matu un ādas veselību. Cinks ir labs nagu veselībai.<br /><br />Turklāt kolagēns ir vissvarīgākais cilvēka ķermeņa proteīns, kas veido 25-35% no cilvēka proteīna. Kolagēns ir būtiska ādas un nagu sastāvdaļa. ~25 gadu vecumā kolagēna līmenis sāk samazināties vidēji par vairāk nekā 1% katru gadu. Tāpēc ieteicams papildus lietot kolagēnu. Lai gan lielākā daļa kolagēna tiek ražota ar skābēm un ķīmiskām vielām, ICONFIT kolagēns tiek ražots unikālā bez ķīmiskām vielām procesā un ir praktiski 100% tīrs.<br /><br />C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos normālai ādas darbībai. Tas arī palīdz mazināt nogurumu un izsīkumu un atbalsta imūnsistēmu.<br /><br />Hialuronskābes galvenā funkcija ir uzturēt ādas mitruma līdzsvaru mūsu ādas dziļākajos slāņos. Hialuronskābe ir viela, ko ražo mūsu pašu organisms, bet diemžēl līdz ar vecumu skābes daudzums organismā samazinās, kas nozīmē, ka to varētu lietot kā papildinājumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Kolagēns