ICONFIT BCAA 2:1:1 - Unflavoured pulveris, 300 g

ICONFIT BCAA 2:1:1 - Unflavoured pulveris, 300 g

EUROPEAN FOODS OŪ
Kopā
11.19 €
Derīguma termiņš: 2025-04-20
ICONFIT - BCAA 2:1:1 - augstas kvalitātes sazaroto ķēžu aminoskābju komplekss ar augstu aminoskābju saturu. Ar saldinātāju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ICONFIT - BCAA 2:1:1 - augstas kvalitātes sazaroto ķēžu aminoskābju komplekss ar augstu aminoskābju saturu. Ar saldinātāju.

  • Populārs ICONFIT BCAA 2:1:1 maisījums ar augsti novērtētām garšām.
  • Aminoskābes ir olbaltumvielu sintēzes pamatelements, kas veicina muskuļu masas augšanu un uzturēšanu.
  • Leicīna, izoleicīna un valīna 2:1:1 attiecība.

ICONFIT - BCAA 2:1:1. Augstākās kvalitātes sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur vairāk aminoskābju, salīdzinot ar lielāko daļu citu konkurējošo produktu. BCAA sastāvā ir L-leicīns, L-izoleicīns un L-valīns attiecībā 2:1:1. Aminoskābes ir olbaltumvielu pamatelementi, kas veicina muskuļu masas augšanu un uzturēšanu. BCAA uzskata par neaizvietojamām aminoskābēm, jo, atšķirībā no aizvietojamām aminoskābēm, organisms tās nevar saražot. Tāpēc ir svarīgi tās saņemt ar uzturu.

ICONFIT BCAA 2:1:1 ir labākais un tīrākais aminoskābju avots. ICONFIT BCAA ir daudz kvalitatīvākas nekā lielākā daļa citu konkurējošo produktu, jo 100 g produkta satur vairāk BCAA.

Papildu informācija par produktu
product
1143423 ICONFIT BCAA 2:1:1 - Unflavoured pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/ac/ff8bb55984e4e5273e9464532f5e.png InStock 11.19 EUR 13.99 <p><strong>ICONFIT - BCAA 2:1:</strong><strong>1</strong> - augstas kvalitātes sazaroto ķēžu aminoskābju komplekss ar augstu aminoskābju saturu. Ar saldinātāju.</p> <ul><li>Populārs ICONFIT BCAA 2:1:1 maisījums ar augsti novērtētām garšām.</li> <li>Aminoskābes ir olbaltumvielu sintēzes pamatelements, kas veicina muskuļu masas augšanu un uzturēšanu.</li> <li>Leicīna, izoleicīna un valīna 2:1:1 attiecība.</li> </ul><p><strong>ICONFIT - BCAA 2:1:1. </strong>Augstākās kvalitātes sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur vairāk aminoskābju, salīdzinot ar lielāko daļu citu konkurējošo produktu. BCAA sastāvā ir L-leicīns, L-izoleicīns un L-valīns attiecībā 2:1:1. Aminoskābes ir olbaltumvielu pamatelementi, kas veicina muskuļu masas augšanu un uzturēšanu. BCAA uzskata par neaizvietojamām aminoskābēm, jo, atšķirībā no aizvietojamām aminoskābēm, organisms tās nevar saražot. Tāpēc ir svarīgi tās saņemt ar uzturu.<br /><br />ICONFIT BCAA 2:1:1 ir labākais un tīrākais aminoskābju avots. ICONFIT BCAA ir daudz kvalitatīvākas nekā lielākā daļa citu konkurējošo produktu, jo 100 g produkta satur vairāk BCAA.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi