IBUPROFĒNS 50 mg/g gels, 40 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

IBUPROFĒNS 50 mg/g gels, 40 g

LMP
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Ibuprofēns LMP pieder ārīgi lietojamu nesteroīdo pretiekaisuma zāļu līdzekļu grupai. To lieto, lai novērstu sāpes, ko radījušas locītavu un mugurkaulāja deģeneratīvas slimības, reimatiskas slimības, iekaisums un tūska, sporta un sadzīves traumas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ibuprofēns LMP pieder ārīgi lietojamu nesteroīdo pretiekaisuma zāļu līdzekļu grupai. To lieto, lai novērstu sāpes, ko radījušas locītavu un mugurkaulāja deģeneratīvas slimības, reimatiskas slimības, iekaisums un tūska, sporta un sadzīves traumas. Gela aktīvā viela ibuprofēns mazina sāpes un pazemina iekaisuma radīto temperatūru. Sastāvā esošais levomentols kairina ādas aukstuma receptorus, sašaurinot asinsvadus un mazinot iekaisumu, sāpes, niezi. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
109197 IBUPROFĒNS 50 mg/g gels, 40 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/03/ca/ab9f3949c1997a80e1d07d858fbd.png InStock 6.08 EUR 6.08 <p style="text-align:justify;">Ibuprofēns LMP pieder ārīgi lietojamu nesteroīdo pretiekaisuma zāļu līdzekļu grupai. To lieto, lai novērstu sāpes, ko radījušas locītavu un mugurkaulāja deģeneratīvas slimības, reimatiskas slimības, iekaisums un tūska, sporta un sadzīves traumas. Gela aktīvā viela ibuprofēns mazina sāpes un pazemina iekaisuma radīto temperatūru. Sastāvā esošais levomentols kairina ādas aukstuma receptorus, sašaurinot asinsvadus un mazinot iekaisumu, sāpes, niezi. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.<span style="white-space:pre"> </span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās