IBUGARD 200 mg/5 ml suspensija, 100 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

IBUGARD 200 mg/5 ml suspensija, 100 ml

MEDANA PHARMA TERPOL GROUP
Kopā
9.53 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Ibugard aktīvā viela ir ibuprofēns, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ibugard aktīvā viela ir ibuprofēns, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). Šīm zālēm ir sāpes atvieglojoša, ķermeņa temperatūru pazeminoša un pretiekaisuma iedarbība. Šīs zāles ir izstrādātas, lai zīdaiņiem, maziem bērniem un bērniem īslaicīgi ārstētu tādus simptomus kā dažādas izcelsmes (arī vīrusu infekcijas) radītu drudzi; vieglas līdz vidēji stipras dažādas izcelsmes sāpes.

Papildu informācija par produktu
product
1091099 IBUGARD 200 mg/5 ml suspensija, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a1/34/27cfafaeb989b0ca8f4770eaedc4.png InStock 9.53 EUR 9.53 <p style="text-align:justify;">Ibugard aktīvā viela ir ibuprofēns, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). Šīm zālēm ir sāpes atvieglojoša, ķermeņa temperatūru pazeminoša un pretiekaisuma iedarbība. Šīs zāles ir izstrādātas, lai zīdaiņiem, maziem bērniem un bērniem īslaicīgi ārstētu tādus simptomus kā dažādas izcelsmes (arī vīrusu infekcijas) radītu drudzi; vieglas līdz vidēji stipras dažādas izcelsmes sāpes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Paaugstināta temperatūra