HOLLE Speltas sausiņi, 200 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Speltas sausiņi, 200 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.38 €
Derīguma termiņš: 2025-07-04
Speltas sausiņi mazuļiem no 6 mēnešu vecuma, biodinamiski.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

"Holle" biodinamiskie speltas sausiņi jūsu mazulim (piemēroti no 6 mēnešu vecuma), kas palīdzēs attīstīt nepieciešamās košļāšanas prasmes un trenēt žokļa muskuļus. Ideāli piemēroti kā uzkoda, ko var kost un sūkāt.

Maiga garša. Izgatavoti no speltas miltiem - daļa kviešu ir audzēti ekoloģiski un daļa biodinamiski. Speltas kvieši ir bagāti ar pilnvērtīgiem ogļhidrātiem. Bez olām, piena, kviešiem un palmu eļļas.

Svarīga informācija: neļaujiet mazulim ēst sausiņus bez uzraudzības. Nedodiet sausiņus mazulim guļus (aizrīšanās riska dēļ). Satur ogļhidrātus, kā visi graudaugu produkti. Pastāvīga saskare ar ogļhidrātiem bagātu pārtiku var izraisīt zobu bojāšanos, tāpēc regulāri veiciet bērna mutes dobuma higiēnu. Lai bagātinātu sausiņu putru, pievienojiet 1 tējkaroti "Holle" eļļas bērniem.

Sertificēts kā biodinamisks un ekoloģisks produkts.
Skatiet sertifikāta numuru uz iepakojuma.

product
1143487 HOLLE Speltas sausiņi, 200 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/76/cd/978dea8c515e2465e11e2801f6b8.png InStock 3.38 EUR 4.23 <p>"Holle" biodinamiskie speltas sausiņi jūsu mazulim (piemēroti no 6 mēnešu vecuma), kas palīdzēs attīstīt nepieciešamās košļāšanas prasmes un trenēt žokļa muskuļus. Ideāli piemēroti kā uzkoda, ko var kost un sūkāt.</p> <p>Maiga garša. Izgatavoti no speltas miltiem - daļa kviešu ir audzēti ekoloģiski un daļa biodinamiski. Speltas kvieši ir bagāti ar pilnvērtīgiem ogļhidrātiem. Bez olām, piena, kviešiem un palmu eļļas.</p> <p>Svarīga informācija: neļaujiet mazulim ēst sausiņus bez uzraudzības. Nedodiet sausiņus mazulim guļus (aizrīšanās riska dēļ). Satur ogļhidrātus, kā visi graudaugu produkti. Pastāvīga saskare ar ogļhidrātiem bagātu pārtiku var izraisīt zobu bojāšanos, tāpēc regulāri veiciet bērna mutes dobuma higiēnu. Lai bagātinātu sausiņu putru, pievienojiet 1 tējkaroti "Holle" eļļas bērniem.</p> <p>Sertificēts kā biodinamisks un ekoloģisks produkts.<br />Skatiet sertifikāta numuru uz iepakojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem