HOLLE Speltas cepumi, 150 g
0 0 (0 atsauksmes)

HOLLE Speltas cepumi, 150 g

HOLLE BABY FOOD AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.06 €
Derīguma termiņš: 2024-11-27
Speltas cepumi zīdaiņiem no 8 mēnešu vecuma, biodinamiski.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

"Holle" biodinamiskie speltas cepumi ir piemēroti zīdaiņiem no 8 mēnešu vecuma. Izgatavoti no augstas kvalitātes pilngraudu speltas miltiem, kas audzēti biodinamiskās saimniecībās, ar biodinamisko sviestu. Šķiedrvielu avots.

"Holle" apzināti izvairās no kristalizēta cukura un sāls izmantošanas produktu ražošanā, lai saglabātu maigu un patīkamu garšu. Ideāli piemērots kā uzkoda, ko var košļāt un sūkāt, jo tas palīdz vingrināt žokļa un košļāšanas muskuļus.

Svarīgi padomi: neļaujiet bērnam košļāt bez uzraudzības. Aizrīšanās riska dēļ neļaujiet bērnam ēst cepumus guļus vai ejot. Nodrošiniet labu mutes dobuma higiēnu jau no pirmā zobiņa.

Sertificēts kā biodinamisks un ekoloģisks produkts.
Skatiet sertifikāta numuru uz iepakojuma.

product
1143488 HOLLE Speltas cepumi, 150 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fa/a8/8c87b7b5801a4a203ded9b4dd72f.png InStock 3.06 EUR 3.83 <p>"Holle" biodinamiskie speltas cepumi ir piemēroti zīdaiņiem no 8 mēnešu vecuma. Izgatavoti no augstas kvalitātes <strong>pilngraudu</strong> speltas miltiem, kas audzēti biodinamiskās saimniecībās, ar biodinamisko sviestu. Šķiedrvielu avots.</p> <p>"Holle" apzināti izvairās no kristalizēta cukura un sāls izmantošanas produktu ražošanā, lai saglabātu maigu un patīkamu garšu. Ideāli piemērots kā uzkoda, ko var košļāt un sūkāt, jo tas palīdz vingrināt žokļa un košļāšanas muskuļus.</p> <p><strong>Svarīgi padomi:</strong> neļaujiet bērnam košļāt bez uzraudzības. Aizrīšanās riska dēļ neļaujiet bērnam ēst cepumus guļus vai ejot. Nodrošiniet labu mutes dobuma higiēnu jau no pirmā zobiņa.</p> <p>Sertificēts kā biodinamisks un ekoloģisks produkts.<br />Skatiet sertifikāta numuru uz iepakojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem