HOLIKA HOLIKA Watermelon sejas maska, 25 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Watermelon sejas maska, 25 ml

ENPRANI CO.,LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
2.39 €
Derīguma termiņš: 2026-07-12
Auduma maska sejai - arbūzs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šī atvēsinošā un mitrinošā sejas maska ​​satur īstu arbūzu ekstraktu (90 % no kopējā sastāvdaļu apjoma), kas karstās vasaras dienās nogurušai ādai nodrošina barošanu un elastību, novērš ādas sausumu un aizsargā jutīgu ādu no ārējiem kairinājumiem.

95 % arbūza saturs ir ūdens, kas nodrošina bagātīgu ādas mitrināšanu. Arbūzs satur 1,5 reizes vairāk likopēna, kas atjauno bojāto ādu nekā, piemēram, tomāts. Arbūza ekstraktu ekstrahē ļoti zemā temperatūrā (2-3°C), nezaudējot barības vielas. Arbūzu citrulīna viela nodrošina kondicionēšanu, ātri nomierinot sakairinātu ādu, pateicoties tās siltumu izkliedējošajai iedarbībai. Turklāt arbūzam piemīt antioksidanta iedarbība, kas novērš ādas novecošanos, aizsargājot to no brīvajiem radikāļiem. Tai piemīt ādu izgaismojošs efekts - novērš pigmentāciju, līdz minimumam samazinot melanīna sintēzi.

Nakts maskā ietilpst sarkanā likopēna komplekss, kas sastāv no ābolu, zemeņu, granātābolu, citronliānas un tomātu ekstraktiem - sarkanie produkti veicina asinsriti un nodrošina lielisku antioksidantu efektu pateicoties "likopēnu", "antocianīnu" un "polifenola" koncentrācijai. Sarkanais likopēns uztur šūnas jaunas, mazina oksidantus, kas liek novecot mūsu ķermenim.

Maska ir izgatavota no cieši pieguļoša tekstila, lai nodrošinātu maksimālu atvēsināšanu un mitrināšanu.

product
1129285 HOLIKA HOLIKA Watermelon sejas maska, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/97/0b/1c8cb8612363d04ba20e128bc46f.png InStock 2.39 EUR 3.99 <p style="text-align:justify;">Šī atvēsinošā un mitrinošā sejas maska ​​satur īstu arbūzu ekstraktu (90 % no kopējā sastāvdaļu apjoma), kas karstās vasaras dienās nogurušai ādai nodrošina barošanu un elastību, novērš ādas sausumu un aizsargā jutīgu ādu no ārējiem kairinājumiem.</p> <p style="text-align:justify;">95 % arbūza saturs ir ūdens, kas nodrošina bagātīgu ādas mitrināšanu. Arbūzs satur 1,5 reizes vairāk likopēna, kas atjauno bojāto ādu nekā, piemēram, tomāts. Arbūza ekstraktu ekstrahē ļoti zemā temperatūrā (2-3°C), nezaudējot barības vielas. Arbūzu citrulīna viela nodrošina kondicionēšanu, ātri nomierinot sakairinātu ādu, pateicoties tās siltumu izkliedējošajai iedarbībai. Turklāt arbūzam piemīt antioksidanta iedarbība, kas novērš ādas novecošanos, aizsargājot to no brīvajiem radikāļiem. Tai piemīt ādu izgaismojošs efekts - novērš pigmentāciju, līdz minimumam samazinot melanīna sintēzi.</p> <p style="text-align:justify;">Nakts maskā ietilpst sarkanā likopēna komplekss, kas sastāv no ābolu, zemeņu, granātābolu, citronliānas un tomātu ekstraktiem - sarkanie produkti veicina asinsriti un nodrošina lielisku antioksidantu efektu pateicoties "likopēnu", "antocianīnu" un "polifenola" koncentrācijai. Sarkanais likopēns uztur šūnas jaunas, mazina oksidantus, kas liek novecot mūsu ķermenim.</p> <p style="text-align:justify;">Maska ir izgatavota no cieši pieguļoša tekstila, lai nodrošinātu maksimālu atvēsināšanu un mitrināšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas