HOLIKA HOLIKA Pure Essence Green Tea sejas maska, 23 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

HOLIKA HOLIKA Pure Essence Green Tea sejas maska, 23 ml

ENPRANI CO.,LTD.
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
1.60 €
Derīguma termiņš: 2026-08-03
Zaļās tējas sejas auduma maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pretiekaisuma zaļās tējas auduma maska ​​palīdz mazināt iekaisumus, atsvaidzina ādu, izgaismo ādas toni un samazina lieko taukainību. Turklāt, pateicoties C vitamīnam, tā atjauno ādas tvirtumu un elastību. Maskai ir īpaši plāna bāze, kas nodrošina tās ciešāku saskari ar sejas ādu un labāku labvēlīgo komponentu iekļūšanu ādā nekā parastajām auduma maskām.

Zaļā tēja kontrolē tauku dziedzerus, kumelīšu ekstrakts cīnās ar iekaisumu un mitrina ādu, bergamote atsvaidzina un izgaismo ādu.

product
1129286 HOLIKA HOLIKA Pure Essence Green Tea sejas maska, 23 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/59/b3/bbac3c191b2f97f2683b0af511a1.png InStock 1.6 EUR 2.29 <p style="text-align:justify;">Pretiekaisuma zaļās tējas auduma maska ​​palīdz mazināt iekaisumus, atsvaidzina ādu, izgaismo ādas toni un samazina lieko taukainību. Turklāt, pateicoties C vitamīnam, tā atjauno ādas tvirtumu un elastību. Maskai ir īpaši plāna bāze, kas nodrošina tās ciešāku saskari ar sejas ādu un labāku labvēlīgo komponentu iekļūšanu ādā nekā parastajām auduma maskām.</p> <p style="text-align:justify;">Zaļā tēja kontrolē tauku dziedzerus, kumelīšu ekstrakts cīnās ar iekaisumu un mitrina ādu, bergamote atsvaidzina un izgaismo ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas