HOLIKA HOLIKA Mandarīnu atsvaidzinoša esence 96 % nomierinošs gels, 390 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Mandarīnu atsvaidzinoša esence 96 % nomierinošs gels, 390 ml

ENPRANI CO.,LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2025-01-02
Sniedziet saulē apdegušai, sausai, pārkarsušai vai sensibilizētai ādai ātru, atvēsinošu atvieglojumu ar šo nomierinošo želeju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sniedziet saulē apdegušai, sausai, pārkarsušai vai sensibilizētai ādai ātru, atvēsinošu atvieglojumu ar šo nomierinošo želeju, kas ir pildīta ar 96 % mandarīna ekstrakta. Mandarīnu komplekss, kas izgatavots no mandarīna mīkstuma, mizas un sēklām, nodrošina vitalitāti un nomierina sausu un jutīgu ādu. Gels satur arī atjaunojošu AHA kompleksu, kas noņem atmirušās ādas šūnas un izlīdzina ādu ar 5 veidu augļiem, piemēram, apelsīnu, citronu, mellenēm, cukurniedres un cukurkļavas. Tie palīdz veicināt ādas atjaunošanos.

Gels ietver arī ektoīnu, kas ir efektīvs aizsargkomponents pret temperatūras svārstībām, UV starojumu, dehidratāciju, kairinošu ķīmisku vielu iedarbību. Piemīt tādas īpašības kā spēja mazināt iekaisumu, paātrināt dzīšanas procesu, stiprināt ādas imunitāti un tās barjerfunkcijas.

Turklāt produkts ir pildīts ar Cooling Soother™ kompleksu, tostarp brūnaļģu, jamsu un alvejas ekstraktiem, kas aizsargā ādu no vides izmaiņām un kontrolē arī ādas temperatūru, tādējādi novēršot termisku ādas novecošanos.

Gēlam ir viegls un atsvaidzinošs citrusaugļu aromāts, tas iesūcas ļoti ātri un neatstāj uz ādas nekādu lipīgu slāni.

product
1129550 HOLIKA HOLIKA Mandarīnu atsvaidzinoša esence 96 % nomierinošs gels, 390 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ca/9c/95774713cf02bfcc7e4f8bb7b91d.png InStock 9.59 EUR 15.99 <p style="text-align:justify;">Sniedziet saulē apdegušai, sausai, pārkarsušai vai sensibilizētai ādai ātru, atvēsinošu atvieglojumu ar šo nomierinošo želeju, kas ir pildīta ar 96 % mandarīna ekstrakta. Mandarīnu komplekss, kas izgatavots no mandarīna mīkstuma, mizas un sēklām, nodrošina vitalitāti un nomierina sausu un jutīgu ādu. Gels satur arī atjaunojošu AHA kompleksu, kas noņem atmirušās ādas šūnas un izlīdzina ādu ar 5 veidu augļiem, piemēram, apelsīnu, citronu, mellenēm, cukurniedres un cukurkļavas. Tie palīdz veicināt ādas atjaunošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Gels ietver arī ektoīnu, kas ir efektīvs aizsargkomponents pret temperatūras svārstībām, UV starojumu, dehidratāciju, kairinošu ķīmisku vielu iedarbību. Piemīt tādas īpašības kā spēja mazināt iekaisumu, paātrināt dzīšanas procesu, stiprināt ādas imunitāti un tās barjerfunkcijas.</p> <p style="text-align:justify;">Turklāt produkts ir pildīts ar Cooling Soother™ kompleksu, tostarp brūnaļģu, jamsu un alvejas ekstraktiem, kas aizsargā ādu no vides izmaiņām un kontrolē arī ādas temperatūru, tādējādi novēršot termisku ādas novecošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Gēlam ir viegls un atsvaidzinošs citrusaugļu aromāts, tas iesūcas ļoti ātri un neatstāj uz ādas nekādu lipīgu slāni.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas