HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide sejas krēms, 60 ml
5.0 5 (7 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide sejas krēms, 60 ml

ENPRANI CO.,LTD.
5.0 5 (7 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-08-24
Produkti no Good Cera Super Ceramide līnijas efektīvi mitrina un baro sausu, jutīgu vai kairinātu ādu, pateicoties hipoalerģiskajai formulai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošs krēms ar keramīdiem lieliski mitrina ādu un palīdz atjaunot tās aizsargājošās īpašības, padarot to elastīgāku un maigāku. Veicina tūlītēju dziļo ādas slāņu barošanu, atjauno ādas-tauku līdzsvaru un piesātina ar vitamīniem un minerālvielām. Neitralizē jebkādas sāpīgas reakcijas: kairinājumu, dedzināšanu, tirpšanu, apsārtumu. Krēma formula ir īpaši izstrādāta sausas ādas intensīvai barošanai aukstajā sezonā.

Ar skābumu pH 5,5 produkts uztur optimālu mitruma līmeni ādā, saglabā veselīgu aizsargbarjeru.

Keramīdi, cietas vai vaskainas lipīdu dabas vielas (sfingolipīdi), kas kopā ar holesterīnu un taukskābēm veido ādas lipīdu barjeras slāni. Ja ādas virsma ir bojāta, keramīdi aizpilda izskalošanās rezultātā radušos tukšumus, samazina ādas caurlaidību, samazina ūdens zudumu un uzlabo epidermas elastību.

Produkta sastāvā esošais rauga ekstrakts, kas iegūts no maizes rauga šūnu sieniņām, satur polisaharīdu (beta-glikāns), kas ne tikai lieliski mitrina ādu, bet arī paaugstina imunitāti, aizsargā ādas šūnas no UV staru kaitīgās iedarbības, stimulē kolagēna un glikoproteīnu veidošanās, kas uzlabo ādas aizsargmehānismus, palielina tās elastību un tvirtumu.

Šī sviests ir universāla aktīvā eļļa ar mīkstinošām, mitrinošām un atjaunojošām īpašībām. Palēnina ādas novecošanos, izlīdzina grumbas. Brīnišķīgs mīkstinošs (mīkstinātājs), piemīt reģenerējošas īpašības, aktivizē kolagēna sintēzi, atjauno ādas barjeras funkcijas, aizsargā ādu no UV stariem.

Alvejas ekstraktam piemīt baktericīdas un bakteriostatiskas īpašības, tas stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumus. Šī sastāvdaļa ir efektīva ādai ar noslieci uz pūtītēm. Piemīt spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts.

Nesatur mākslīgās krāsvielas, mākslīgos aromatizētājus, minerāleļļu, trietanolamīnu, talku, petrolatumu, benzofenonu.

product
1129552 HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide sejas krēms, 60 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2f/fc/5a3c8e36c741f2d3631dcf5ef543.png InStock 18.59 EUR 30.99 <p style="text-align:justify;">Mitrinošs krēms ar keramīdiem lieliski mitrina ādu un palīdz atjaunot tās aizsargājošās īpašības, padarot to elastīgāku un maigāku. Veicina tūlītēju dziļo ādas slāņu barošanu, atjauno ādas-tauku līdzsvaru un piesātina ar vitamīniem un minerālvielām. Neitralizē jebkādas sāpīgas reakcijas: kairinājumu, dedzināšanu, tirpšanu, apsārtumu. Krēma formula ir īpaši izstrādāta sausas ādas intensīvai barošanai aukstajā sezonā.</p> <p style="text-align:justify;">Ar skābumu pH 5,5 produkts uztur optimālu mitruma līmeni ādā, saglabā veselīgu aizsargbarjeru.</p> <p style="text-align:justify;">Keramīdi, cietas vai vaskainas lipīdu dabas vielas (sfingolipīdi), kas kopā ar holesterīnu un taukskābēm veido ādas lipīdu barjeras slāni. Ja ādas virsma ir bojāta, keramīdi aizpilda izskalošanās rezultātā radušos tukšumus, samazina ādas caurlaidību, samazina ūdens zudumu un uzlabo epidermas elastību.</p> <p style="text-align:justify;">Produkta sastāvā esošais rauga ekstrakts, kas iegūts no maizes rauga šūnu sieniņām, satur polisaharīdu (beta-glikāns), kas ne tikai lieliski mitrina ādu, bet arī paaugstina imunitāti, aizsargā ādas šūnas no UV staru kaitīgās iedarbības, stimulē kolagēna un glikoproteīnu veidošanās, kas uzlabo ādas aizsargmehānismus, palielina tās elastību un tvirtumu.</p> <p style="text-align:justify;">Šī sviests ir universāla aktīvā eļļa ar mīkstinošām, mitrinošām un atjaunojošām īpašībām. Palēnina ādas novecošanos, izlīdzina grumbas. Brīnišķīgs mīkstinošs (mīkstinātājs), piemīt reģenerējošas īpašības, aktivizē kolagēna sintēzi, atjauno ādas barjeras funkcijas, aizsargā ādu no UV stariem.</p> <p style="text-align:justify;">Alvejas ekstraktam piemīt baktericīdas un bakteriostatiskas īpašības, tas stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumus. Šī sastāvdaļa ir efektīva ādai ar noslieci uz pūtītēm. Piemīt spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts.</p> <p style="text-align:justify;">Nesatur mākslīgās krāsvielas, mākslīgos aromatizētājus, minerāleļļu, trietanolamīnu, talku, petrolatumu, benzofenonu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi