HOLIKA HOLIKA Clearing Petit BB SPF 30 krēms, 30 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

HOLIKA HOLIKA Clearing Petit BB SPF 30 krēms, 30 ml

ENPRANI CO.,LTD.
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-11-10
Attīrošs SPF 30 saules aizsargkrēms ar gaišu toni.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Petit BB ir daudzfunkcionālu BB krēmu sērija. Šie produkti ne tikai rūpējas par ādu, maskējot nepilnības, bet arī cīnās ar to parādīšanās cēloņiem. Turklāt visiem šīs sērijas BB krēmiem ir droša aizsardzība pret kaitīgiem saules stariem un tie neitralizē vides agresīvo iedarbību. Tāpat BB krēmi neaizsprosto poras un nerada maskas efektu uz sejas, ļaujot ādai elpot.

Clearing Petit BB ir lieliska izvēle problemātiskai ādai. Šis BB krēms satur tējas koka eļļas ekstraktu, kas ir pazīstams ar savām antioksidanta īpašībām. Samazina iekaisumu un kairinājumu, novērš poru aizsērēšanu, pūtītes un visu veidu alerģisku izsitumu veidošanos. Samazina baktēriju augšanas ātrumu, kontrolē tauku dziedzeru sekrēciju, novēršot kaitinošo un nepatīkamo taukaino spīdumu. Pulverveida sastāvdaļa atsvaidzina ādu, uzticami matē visu dienu.

Produkts ir piemērots problemātiskai ādai, kurai ir nosliece uz paaugstinātu sebuma sekrēciju.

Krēms aizsargā ādu no agresīvās UV starojuma iedarbības, tam ir saules aizsardzības faktors SPF 30 PA ++.

product
1129320 HOLIKA HOLIKA Clearing Petit BB SPF 30 krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/fb/d578818bc663305f31cf802b30b4.png InStock 4.79 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">Petit BB ir daudzfunkcionālu BB krēmu sērija. Šie produkti ne tikai rūpējas par ādu, maskējot nepilnības, bet arī cīnās ar to parādīšanās cēloņiem. Turklāt visiem šīs sērijas BB krēmiem ir droša aizsardzība pret kaitīgiem saules stariem un tie neitralizē vides agresīvo iedarbību. Tāpat BB krēmi neaizsprosto poras un nerada maskas efektu uz sejas, ļaujot ādai elpot.</p> <p style="text-align:justify;">Clearing Petit BB ir lieliska izvēle problemātiskai ādai. Šis BB krēms satur tējas koka eļļas ekstraktu, kas ir pazīstams ar savām antioksidanta īpašībām. Samazina iekaisumu un kairinājumu, novērš poru aizsērēšanu, pūtītes un visu veidu alerģisku izsitumu veidošanos. Samazina baktēriju augšanas ātrumu, kontrolē tauku dziedzeru sekrēciju, novēršot kaitinošo un nepatīkamo taukaino spīdumu. Pulverveida sastāvdaļa atsvaidzina ādu, uzticami matē visu dienu.</p> <p style="text-align:justify;">Produkts ir piemērots problemātiskai ādai, kurai ir nosliece uz paaugstinātu sebuma sekrēciju.</p> <p style="text-align:justify;">Krēms aizsargā ādu no agresīvās UV starojuma iedarbības, tam ir saules aizsardzības faktors SPF 30 PA ++.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Kosmētika ar SPF