HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing gels, 250 ml
5.0 5 (9 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing gels, 250 ml

ENPRANI CO.,LTD.
5.0 5 (9 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-10-10
Daudzfunkcionāls gēls ar alvejas ekstraktu, kas paredzēts visu tipu sejas un ķermeņa ādas mitrināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Daudzfunkcionāls gēls ar alvejas ekstraktu, kas paredzēts visu tipu sejas un ķermeņa ādas mitrināšanai. Palīdz piešķirt ādai tīrību un svaigumu, saglabāt dabisko mitruma līmeni, atjaunot vitalitāti, saglabāt dabisko lipīdu barjeru.

Gelu ieteicams lietot sejas un ķermeņa ādai, matiem, tas nomierina ādu pēc skūšanās un pēc saules apdegumiem, mazina kairinājumu un nomierina, var izmantot kā masku un acu ādas kopšanas līdzekli. Var izmantot arī kā masku cīņā pret pietūkumu un tumšajiem lokiem zem acīm, pietiek ar nelielu daudzumu produkta, ko uzklāj uz kokvilnas spilventiņa un 10-15 minūtes patur šīs kompreses uz aizvērtām acīm.

Gēls ne tikai mitrina ādu, bet arī veicina nelielu ādas bojājumu sadzīšanu. Gēls ātri uzsūcas un atsvaidzina ādu, neatstājot lipīgu sajūtu. Turklāt dabiskās sastāvdaļas gelā ļauj to izmantot visai ģimenei! Papildus alvejas sulai gelā ietilpst arī: lotosa, bambusa, gurķu, arbūzu, kāpostu lapu un Gotu kolas ekstrakts.

Alvejas ekstrakts nodrošina daudzlīmeņu ādas aizsardzību. Alvejas polisaharīdi tiek sadalīti pa ādas virsmu, izveidojot mitrinošu plēvi. Turklāt polisaharīda plēve aizsargā ādu no UV starojuma. Ekstrakts satur vairāk nekā 160 sastāvdaļas. Tās ir aminoskābes, vitamīni, minerālvielas. Piemīt baktericīds un bakteriostatiskas īpašības, stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumu. Piemīt mīkstinošas, mitrinošas īpašības. Efektīva novecojošai ādai, pret pūtītēm. Piemīt spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts, vairākas reizes palielinot ādas elastību, pateicoties īpašajai vielai - Lignīnam. Tas ir tas, kas palīdz mitrumam un enzīmiem iekļūt dziļajos ādas slāņos, uzlabojot vielmaiņas procesus.

Produkts nesatur parabēnus, benzofenonu, minerāleļļu, propilēnglikolu, BHT, dzīvnieku izcelsmes materiālus, mākslīgās krāsvielas.

https://www.youtube.com/watch?v=qZSuvXy0YbQ

product
1129274 HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing gels, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/74/3e/85c12bf93f96a70ff0171a18381b.png InStock 5.99 EUR 9.99 <p style="text-align:justify;">Daudzfunkcionāls gēls ar alvejas ekstraktu, kas paredzēts visu tipu sejas un ķermeņa ādas mitrināšanai. Palīdz piešķirt ādai tīrību un svaigumu, saglabāt dabisko mitruma līmeni, atjaunot vitalitāti, saglabāt dabisko lipīdu barjeru.</p> <p style="text-align:justify;">Gelu ieteicams lietot sejas un ķermeņa ādai, matiem, tas nomierina ādu pēc skūšanās un pēc saules apdegumiem, mazina kairinājumu un nomierina, var izmantot kā masku un acu ādas kopšanas līdzekli. Var izmantot arī kā masku cīņā pret pietūkumu un tumšajiem lokiem zem acīm, pietiek ar nelielu daudzumu produkta, ko uzklāj uz kokvilnas spilventiņa un 10-15 minūtes patur šīs kompreses uz aizvērtām acīm.</p> <p style="text-align:justify;">Gēls ne tikai mitrina ādu, bet arī veicina nelielu ādas bojājumu sadzīšanu. Gēls ātri uzsūcas un atsvaidzina ādu, neatstājot lipīgu sajūtu. Turklāt dabiskās sastāvdaļas gelā ļauj to izmantot visai ģimenei! Papildus alvejas sulai gelā ietilpst arī: lotosa, bambusa, gurķu, arbūzu, kāpostu lapu un Gotu kolas ekstrakts.</p> <p style="text-align:justify;">Alvejas ekstrakts nodrošina daudzlīmeņu ādas aizsardzību. Alvejas polisaharīdi tiek sadalīti pa ādas virsmu, izveidojot mitrinošu plēvi. Turklāt polisaharīda plēve aizsargā ādu no UV starojuma. Ekstrakts satur vairāk nekā 160 sastāvdaļas. Tās ir aminoskābes, vitamīni, minerālvielas. Piemīt baktericīds un bakteriostatiskas īpašības, stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz tai saglabāt mitrumu, mazina iekaisumu. Piemīt mīkstinošas, mitrinošas īpašības. Efektīva novecojošai ādai, pret pūtītēm. Piemīt spēcīgs dziedinošs un atjaunojošs efekts, vairākas reizes palielinot ādas elastību, pateicoties īpašajai vielai - Lignīnam. Tas ir tas, kas palīdz mitrumam un enzīmiem iekļūt dziļajos ādas slāņos, uzlabojot vielmaiņas procesus.</p> <p style="text-align:justify;">Produkts nesatur parabēnus, benzofenonu, minerāleļļu, propilēnglikolu, BHT, dzīvnieku izcelsmes materiālus, mākslīgās krāsvielas.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=qZSuvXy0YbQ">https://www.youtube.com/watch?v=qZSuvXy0YbQ</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas