HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing Gel sejas maska, 23 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing Gel sejas maska, 23 ml

ENPRANI CO.,LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-08
Želejveida auduma maska sejai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Auduma maska ​​sejai, kas piesūcināta ar 99 % alvejas želeju, intensīvi mitrina ādu, mazina iekaisumus un nelielus bojājumus, cīnās ar pūtītēm un patīkami atvēsina ādu. Maska uztur dabisko ādas hidro-lipīdu līdzsvaru, novērš ātru taukainības parādīšanos T zonā, atjauno veselīgu un spilgtu sejas toni. Mīkstina, saglabā ādas elastību un novērš pūtīšu rašanos.

Maska satur arī lotosa ziedu un Gotu kolas ekstraktus, kas normalizē starpšūnu metabolismu. Arbūzu un gurķu ekstrakti piepildīs katru šūnu ar mitrumu un atgriezīs ādai mirdzumu un gludumu.

Nesatur parabēnus, benzofenonu, minerāleļļu, propilēnglikolu, BHT, dzīvnieku izcelsmes materiālus, mākslīgās krāsvielas.

product
1129287 HOLIKA HOLIKA Aloe 99 % Soothing Gel sejas maska, 23 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/10/d4/903416b453c50f368acac53becfa.png InStock 2.39 EUR 3.99 <p style="text-align:justify;">Auduma maska ​​sejai, kas piesūcināta ar 99 % alvejas želeju, intensīvi mitrina ādu, mazina iekaisumus un nelielus bojājumus, cīnās ar pūtītēm un patīkami atvēsina ādu. Maska uztur dabisko ādas hidro-lipīdu līdzsvaru, novērš ātru taukainības parādīšanos T zonā, atjauno veselīgu un spilgtu sejas toni. Mīkstina, saglabā ādas elastību un novērš pūtīšu rašanos.</p> <p style="text-align:justify;">Maska satur arī lotosa ziedu un Gotu kolas ekstraktus, kas normalizē starpšūnu metabolismu. Arbūzu un gurķu ekstrakti piepildīs katru šūnu ar mitrumu un atgriezīs ādai mirdzumu un gludumu.</p> <p style="text-align:justify;">Nesatur parabēnus, benzofenonu, minerāleļļu, propilēnglikolu, BHT, dzīvnieku izcelsmes materiālus, mākslīgās krāsvielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas