HOLIKA HOLIKA 3 Seconds Starter Collagen serums, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HOLIKA HOLIKA 3 Seconds Starter Collagen serums, 150 ml

ENPRANI CO.,LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-10-17
Starteris-serums bagātina ādu ar vitamīniem un minerālvielām un sagatavo to turpmākai kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Starteris-serums bagātina ādu ar vitamīniem un minerālvielām un sagatavo to turpmākai kopšanai. Pateicoties tā vieglajai struktūrai, serums dziļi iekļūst ādā un visu dienu saglabā mitrumu ādas iekšpusē. Dubultas iedarbības līdzeklis: uzlabo ādas struktūru, piešķirot tai elastību un ir lielisks grima pamats (izlīdzina grumbas un uzlabo sejas krāsu).

3 Seconds Starter (Collagen) ar kolagēnu. Šī startera aktīvās sastāvdaļas ir jūras kolagēns un trehaloze.

Kolagēns darbojas kopā ar elastīnu, lai izlīdzinātu ādas struktūru un veicinātu ādas atjaunošanos. Šajā serumā ir aļģu kolagēns, tas palīdz cīnīties ar agrīnām novecošanās pazīmēm un uzlabo jau esošo grumbu stāvokli.

Trehaloze ir sava veida cukurs, kas tiek iegūts no kaktusa. Komponents, kas neļauj kaktusiem izžūt dedzinošā tuksnesī. Šis komponents aktīvi mitrina sausu ādu un saglabā mitrumu iekšpusē, lai uzturētu mitruma līdzsvaru vēlamajā līmenī.

Šis starteris padarīs ādu elastīgu un samtainu.

product
1129270 HOLIKA HOLIKA 3 Seconds Starter Collagen serums, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ab/6a/ee002cbbdc2efd7d9edf5d9db53a.png InStock 11.24 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">Starteris-serums bagātina ādu ar vitamīniem un minerālvielām un sagatavo to turpmākai kopšanai. Pateicoties tā vieglajai struktūrai, serums dziļi iekļūst ādā un visu dienu saglabā mitrumu ādas iekšpusē. Dubultas iedarbības līdzeklis: uzlabo ādas struktūru, piešķirot tai elastību un ir lielisks grima pamats (izlīdzina grumbas un uzlabo sejas krāsu).</p> <p style="text-align:justify;">3 Seconds Starter (Collagen) ar kolagēnu. Šī startera aktīvās sastāvdaļas ir jūras kolagēns un trehaloze.</p> <p style="text-align:justify;">Kolagēns darbojas kopā ar elastīnu, lai izlīdzinātu ādas struktūru un veicinātu ādas atjaunošanos. Šajā serumā ir aļģu kolagēns, tas palīdz cīnīties ar agrīnām novecošanās pazīmēm un uzlabo jau esošo grumbu stāvokli.</p> <p style="text-align:justify;">Trehaloze ir sava veida cukurs, kas tiek iegūts no kaktusa. Komponents, kas neļauj kaktusiem izžūt dedzinošā tuksnesī. Šis komponents aktīvi mitrina sausu ādu un saglabā mitrumu iekšpusē, lai uzturētu mitruma līdzsvaru vēlamajā līmenī.</p> <p style="text-align:justify;">Šis starteris padarīs ādu elastīgu un samtainu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi