HO-Fi Original šķidrums, 250 ml

HO-Fi Original šķidrums, 250 ml

BIOLAT
Kopā
8.59 €
Derīguma termiņš: 2025-02-01
Palīdz pie ilgstoša fiziska, garīga noguruma. Stiprina novājinātu imunitāti, izvada toksīnus, atjauno un aktivizē vielmaiņas procesus. Mērķēti iedarbojas uz bojātajiem audiem un šūnām, apgādā ar O2.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Restartē organismu ar ho-fi® original, kura sastāvā ir Na+ hlorofilīns.

Tas palīdz tikt galā ar ilgstošu fizisko un garīgo nogurumu, tāpat arī stiprina novājinātu imunitāti, izvada toksīnus, atjauno un aktivizē vielmaiņas procesus.

Lietojot ho-fi® original, tiek veicināta organisma apgāde ar skābekli (O2), nodrošināta normāla vielmaiņa un nervu sistēmas darbība. Tas efektīvi uzsūcas kuņģa-zarnu traktā un mērķēti iedarbojas uz organisma bojātajiem audiem un šūnām.

ho-fi® original izvada toksīnus un veicina atveseļošanos pēc ilgstošām un hroniskām slimībām, tāpat darbojas arī kā profilaktisks līdzeklis.

ho-fi® original ražots Latvijā, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”, no Latvijas mežos augušu egļu (Picea abies) skujām, ekstraģējot  sastāvā esošo un bioloģiski aktīvo Na+ hlorofilīnu. Na+ hlorofilīns ir vienīgais Latvijā pieejamais tāda veida hlorofilīna kompleks.

Na+ hlorofilīns ir iegūts no Latvijas mežos augušu egļu (Picea abies) skujām, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”. ho-fi® original ražots no Latvijas ekosistēmā - dabā iegūtām egļu skujām.

 ho-fi® original iepakojums ir no rPET ar augstu O2 (skābekļa) barjeru. Tas saglabās ho-fi® original drošu lietošanai. rPET ir pārtikas plastmasa, kas izgatavota no pārstrādātām PET pudelēm, tiek ražota, izmantojot 79% mazāk enerģijas nekā pirmreizējās PET pudelēs, 100% pārstrādājama.

Papildu informācija par produktu
product
1143597 HO-Fi Original šķidrums, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/85/0a/3c439b4f16ac8cd564f33ba0af85.png InStock 8.59 EUR 8.59 <p><strong>Restartē organismu ar ho-fi® original, kura sastāvā ir Na+ hlorofilīns.</strong></p> <p>Tas palīdz tikt galā ar ilgstošu fizisko un garīgo nogurumu, tāpat arī stiprina novājinātu imunitāti, izvada toksīnus, atjauno un aktivizē vielmaiņas procesus.</p> <p>Lietojot ho-fi® original, tiek veicināta organisma apgāde ar skābekli (O<sub>2</sub>), nodrošināta normāla vielmaiņa un nervu sistēmas darbība. Tas efektīvi uzsūcas kuņģa-zarnu traktā un mērķēti iedarbojas uz organisma bojātajiem audiem un šūnām.</p> <p>ho-fi® original izvada toksīnus un veicina atveseļošanos pēc ilgstošām un hroniskām slimībām, tāpat darbojas arī kā profilaktisks līdzeklis.</p> <p><strong>ho-fi® original </strong>ražots Latvijā, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”, no Latvijas mežos augušu egļu (<em>Picea abies</em>) skujām, ekstraģējot  sastāvā esošo un bioloģiski aktīvo Na+ hlorofilīnu. <strong><em>Na+ hlorofilīns ir vienīgais Latvijā pieejamais tāda veida hlorofilīna kompleks. </em></strong></p> <p>Na+ hlorofilīns ir iegūts no Latvijas mežos augušu egļu (Picea abies) skujām, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”. <strong>ho-fi® original</strong> ražots no Latvijas ekosistēmā - dabā iegūtām egļu skujām.</p> <p><strong> h</strong><strong>o-fi® original</strong> iepakojums ir no rPET ar augstu O<sub>2</sub> (skābekļa) barjeru. Tas saglabās ho-fi® original drošu lietošanai. rPET ir pārtikas plastmasa, kas izgatavota no pārstrādātām PET pudelēm, tiek ražota, izmantojot 79% mazāk enerģijas nekā pirmreizējās PET pudelēs, 100% pārstrādājama.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas