HERBISLAND 6 mg/ml sīrups, 150 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

HERBISLAND 6 mg/ml sīrups, 150 ml

KRKA
Kopā
8.32 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Herbisland sīrups satur Islandes ķērpja ekstraktu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Herbisland sīrups satur Islandes ķērpja ekstraktu. Tās ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles, kuras iesaka:

  1. sausa, kairinoša klepus gadījumā;
  2. viegla augšējo elpceļu iekaisuma un mutes dobuma un rīkles gļotādas kairinājuma gadījumā, tai skaitā pie aizsmakuma un kakla iekaisuma.

Islandes ķērpja ekstrakts satur lielu daudzumu ūdenī šķīstošo gļotvielu, kuras pārklāj, aizsargā un mitrina mutes dobuma un rīkles gļotādu, tādējādi novēršot kairinājumu un sausu klepu.

Šīs zāles ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles, kuru indikācijas balstās vienīgi uz ilgstošu lietošanas pieredzi.

Papildu informācija par produktu
product
108831 HERBISLAND 6 mg/ml sīrups, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/93/1b/bceff0f6b704030778344c7e8ab1.png InStock 8.32 EUR 8.32 <p>Herbisland sīrups satur Islandes ķērpja ekstraktu. Tās ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles, kuras iesaka:</p> <ol><li style="text-align:justify;">sausa, kairinoša klepus gadījumā;</li> <li style="text-align:justify;">viegla augšējo elpceļu iekaisuma un mutes dobuma un rīkles gļotādas kairinājuma gadījumā, tai skaitā pie aizsmakuma un kakla iekaisuma.</li> </ol><p style="text-align:justify;">Islandes ķērpja ekstrakts satur lielu daudzumu ūdenī šķīstošo gļotvielu, kuras pārklāj, aizsargā un mitrina mutes dobuma un rīkles gļotādu, tādējādi novēršot kairinājumu un sausu klepu.</p> <p style="text-align:justify;">Šīs zāles ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles, kuru indikācijas balstās vienīgi uz ilgstošu lietošanas pieredzi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Klepus