HANSAPLAST Scar Reducer XL plāksteris, 21 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HANSAPLAST Scar Reducer XL plāksteris, 21 gab.

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Iepakojuma komplektā ietilpst: 21 plāksteris izmērā 3 x 14.6 cm
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tie paredzēti hipertrofisku un keloīdu rētu kopšanai, lai samazinātu to redzamību uz ādas un uzlabotu kosmētisko izskatu. Īpaši izstrādāti garākām, piemēram, ķirurģiskām un ķeizargrieziena rētām. 

Klīniskos pētījumos ir pierādīts, ka Hansaplast SCAR REDUCER plāksteri ir efektīvs piepaceltu hipertrofisku rētu un keloīdu rētu gadījumā. 

Trīskāršs efekts: rētas kļūst līdzenākas, gaišākas un mīkstākas.

Hansaplast SCAR REDUCER var izmantot gan jaunām, gan vecām rētām uz ķermeņa vai sejas. 

Kā darbojas Hansaplast SCAR REDUCER? 

Caurspīdīgais poliuretāna plāksteris ir paredzēts daļēji noslēdzošas barjeras izveidošanai, lai uzlabotu rētaudu hidratāciju. Turklāt tas paaugstina temperatūru rētaudos, tādējādi tiek aktivizēts pašas ādas atjaunošanās process un atbalstītas rētas pārmaiņas. 

Hansaplast SCAR REDUCER priekšrocības:

  • Viegli lietojami pašlīmējoši plāksteri, var izmantot bez fiksācijas 
  • Var izmantot jaunām un vecām rētām 
  • Caurspīdīgs, lieliski piemērots redzamām atklātām ķermeņa daļām 
  • Elastīgs un elpojošs, lai nodrošinātu augstu valkāšanas komfortu 
  • Piemērots jutīgai ādai 
  • Ūdensizturīgs 

https://www.youtube.com/watch?v=figkuTfgedw

product
10510501 HANSAPLAST Scar Reducer XL plāksteris, 21 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2b/ac/24dcf59db974c41884dfb32656bd.png InStock 42.24 EUR 64.99 <p style="text-align:justify;">Tie paredzēti hipertrofisku un keloīdu rētu kopšanai, lai samazinātu to redzamību uz ādas un uzlabotu kosmētisko izskatu. Īpaši izstrādāti garākām, piemēram, ķirurģiskām un ķeizargrieziena rētām. </p> <p style="text-align:justify;">Klīniskos pētījumos ir pierādīts, ka Hansaplast SCAR REDUCER plāksteri ir efektīvs piepaceltu hipertrofisku rētu un keloīdu rētu gadījumā. </p> <p style="text-align:justify;">Trīskāršs efekts: rētas kļūst līdzenākas, gaišākas un mīkstākas.</p> <p style="text-align:justify;">Hansaplast SCAR REDUCER var izmantot gan jaunām, gan vecām rētām uz ķermeņa vai sejas. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Kā darbojas Hansaplast SCAR REDUCER? </strong></p> <p style="text-align:justify;">Caurspīdīgais poliuretāna plāksteris ir paredzēts daļēji noslēdzošas barjeras izveidošanai, lai uzlabotu rētaudu hidratāciju. Turklāt tas paaugstina temperatūru rētaudos, tādējādi tiek aktivizēts pašas ādas atjaunošanās process un atbalstītas rētas pārmaiņas. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Hansaplast SCAR REDUCER priekšrocības:</strong></p> <ul><li style="font-weight:400;text-align:justify;">Viegli lietojami pašlīmējoši plāksteri, var izmantot bez fiksācijas </li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Var izmantot jaunām un vecām rētām </li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Caurspīdīgs, lieliski piemērots redzamām atklātām ķermeņa daļām </li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Elastīgs un elpojošs, lai nodrošinātu augstu valkāšanas komfortu </li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Piemērots jutīgai ādai </li> <li style="font-weight:400;text-align:justify;">Ūdensizturīgs </li> </ul><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=figkuTfgedw">https://www.youtube.com/watch?v=figkuTfgedw</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri