HANSAPLAST Elastic plāksteris, 20 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HANSAPLAST Elastic plāksteris, 20 gab.

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.29 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Elastīgi un ar īpaši spēcīgu fiksāciju plāksteri locītavām un kustīgām ķermeņa zonām Iepakojumā ietilpst: 4 plāksteri 72 x 22 mm; 6 plāksteri 72 x 30 mm izmērā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Uzticama aizsardzība – plāksteri izgatavoti no ūdeni atgrūdoša materiāla, kas nodrošina noturību pret ūdeni un netīrumiem, ideāli piemēroti visu veidu nelielu brūču aizsardzībai un nosegšanai.
  • Īpaši elastīgs materiāls, kas viegli pakļaujas ķermeņa kustībām – plāksteri izstrādāti locītavām un kustīgām ķermeņa zonām, tajā skaitā pirkstiem, lai nodrošinātu nevainojamu aizsardzību.
  • Hansaplast Bacteria Shield – bloķē 99 % netīrumu un baktēriju, ļaujot brūcei netraucēti sadzīt.
  • Uzticama un droša aizsardzība – ūdensizturīgi un, pateicoties spēcīgajam fiksējošajam materiālam, plāksteri labi pielīp un droši turas. Pie brūces nelīpošs spilventiņš droši aizsargā brūci pret ārējām ietekmēm. 0 % latekss. Bez lateksa izraisītas alerģijas riska.
product
105579 HANSAPLAST Elastic plāksteris, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/38/db/6596eb7148555dfc585e0f1898bf.png InStock 3.29 EUR 4.39 <ul><li style="text-align:justify;">Uzticama aizsardzība – plāksteri izgatavoti no ūdeni atgrūdoša materiāla, kas nodrošina noturību pret ūdeni un netīrumiem, ideāli piemēroti visu veidu nelielu brūču aizsardzībai un nosegšanai.</li> <li style="text-align:justify;">Īpaši elastīgs materiāls, kas viegli pakļaujas ķermeņa kustībām – plāksteri izstrādāti locītavām un kustīgām ķermeņa zonām, tajā skaitā pirkstiem, lai nodrošinātu nevainojamu aizsardzību.</li> <li style="text-align:justify;">Hansaplast Bacteria Shield – bloķē 99 % netīrumu un baktēriju, ļaujot brūcei netraucēti sadzīt.</li> <li style="text-align:justify;">Uzticama un droša aizsardzība – ūdensizturīgi un, pateicoties spēcīgajam fiksējošajam materiālam, plāksteri labi pielīp un droši turas. Pie brūces nelīpošs spilventiņš droši aizsargā brūci pret ārējām ietekmēm. 0 % latekss. Bez lateksa izraisītas alerģijas riska.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri