HANSAPLAST Corn Plaster plāksteris, 8 gab.
4.0 4 (2 atsauksmes)

HANSAPLAST Corn Plaster plāksteris, 8 gab.

BEIERSDORF
4.0 4 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Plāksteri varžacīm. Iepakojumā ietilpst: 8 plāksteri 6.8 x 1.9 cm izmērā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Ļoti efektīva Hansaplast plākstera tehnoloģija samazina spiediena radītu diskomfortu un dziedē varžacis ar salicilskabi.
  • Varžacu noņemšana – plāksteri palīdz noņemt varžacis un ir ideāli piemēroti kā pirmās palīdzības risinājums sāpīgiem pēdas spiediena punktiem.
  • Ar salicilskābi – Hansaplast plāksterī iestrādātais apaļais spilventiņš tūlītēji mazina spiedienu un berzi problēmzonā. Turklāt apaļā spilventiņa centrā ietvertā salicilskābe mīkstina varžacs sabiezējušo sakni. Pēc 4 dienām to var izņemt siltā sāls un ziepjūdens vannā.
  • Vienkārša sāpju mazināšana - plāksteris aizsargā varžacis no spiediena un berzes ar mīkstu putu gredzenu, ļaujot mazināt radušās sāpes.
  • Droša fiksācija – plāksteris ir viegli lietojams, tā īpaši garā caurspīdīgā sloksne labi fiksē un nostriprina.

https://www.youtube.com/watch?v=XBu1GIjioUo

product
10510451 HANSAPLAST Corn Plaster plāksteris, 8 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/2a/b64a59d445cd6dbb40b1b9aa7a12.png InStock 3.24 EUR 4.99 <ul><li style="text-align:justify;">Ļoti efektīva Hansaplast plākstera tehnoloģija samazina spiediena radītu diskomfortu un dziedē varžacis ar salicilskabi.</li> <li style="text-align:justify;">Varžacu noņemšana – plāksteri palīdz noņemt varžacis un ir ideāli piemēroti kā pirmās palīdzības risinājums sāpīgiem pēdas spiediena punktiem.</li> <li style="text-align:justify;">Ar salicilskābi – Hansaplast plāksterī iestrādātais apaļais spilventiņš tūlītēji mazina spiedienu un berzi problēmzonā. Turklāt apaļā spilventiņa centrā ietvertā salicilskābe mīkstina varžacs sabiezējušo sakni. Pēc 4 dienām to var izņemt siltā sāls un ziepjūdens vannā.</li> <li style="text-align:justify;">Vienkārša sāpju mazināšana - plāksteris aizsargā varžacis no spiediena un berzes ar mīkstu putu gredzenu, ļaujot mazināt radušās sāpes.</li> <li style="text-align:justify;">Droša fiksācija – plāksteris ir viegli lietojams, tā īpaši garā caurspīdīgā sloksne labi fiksē un nostriprina.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=XBu1GIjioUo">https://www.youtube.com/watch?v=XBu1GIjioUo</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri