HANSAPLAST Blaarpleister L plāksteris, 5 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HANSAPLAST Blaarpleister L plāksteris, 5 gab.

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.51 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Plāksteri tulznām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Izcila aizsardzība - plākstera tehnoloģija ar hidrololoīdu samazina spiediena un berzes izraisītas sāpes. To var izmantot visām nelielām tulznām uz kājām, lai gan tas ir īpaši piemērots arī tulznām uz pirkstiem, pat starp pirkstiem tulznas var viegli ārstēt.
  • Hidrokoloīdu tehnoloģija aizsargā skarto zonu un nekavējoties novērš sāpes, tā arī palīdz ātri izārstēt tulznu. Tā darbojas pēc sekojoša principa: superabsorbētāji uzsūc tulznas sekrētu, lai virs sāpošās vietas varētu izveidoties aizsargājošs želejas slānis. Šis slānis arī aizsargā brūci pret turpmāku spiedienu, novērš papildu berzi un novērš netīrumus un baktērijas no skartās vietas. Visām šīm īpašībām strādājot kopā skartā zonā tiek ātrāk sadziedēta.
  • Hansaplast plākstera īpašā tehnoloģija nodrošina plākstera stingru fiksāciju noteiktā pozīcijā vairāk kā 48 stundas (iespējamas individuālass atšķirības) Plāksteri ir ūdensizturīgi, tāpēc dušas apmeklēšana nerada problēmas, un tie ir arī sviedru necaurlaidīgi.
  • Praktiski neredzams. Nesatur lateksu.

Jūs varat būt pārliecināti, ka tulznas uz pirkstiem pazudīs ātrāk ... pat grūti sasniedzamas tulznas starp pirkstiem!

https://www.youtube.com/watch?v=T_v3w-q_cBI

product
105700 HANSAPLAST Blaarpleister L plāksteris, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f5/45/af459fd9db6c530d970dd68cb73b.png InStock 7.51 EUR 9.39 <ul><li style="text-align:justify;">Izcila aizsardzība - plākstera tehnoloģija ar hidrololoīdu samazina spiediena un berzes izraisītas sāpes. To var izmantot visām nelielām tulznām uz kājām, lai gan tas ir īpaši piemērots arī tulznām uz pirkstiem, pat starp pirkstiem tulznas var viegli ārstēt.</li> <li style="text-align:justify;">Hidrokoloīdu tehnoloģija aizsargā skarto zonu un nekavējoties novērš sāpes, tā arī palīdz ātri izārstēt tulznu. Tā darbojas pēc sekojoša principa: superabsorbētāji uzsūc tulznas sekrētu, lai virs sāpošās vietas varētu izveidoties aizsargājošs želejas slānis. Šis slānis arī aizsargā brūci pret turpmāku spiedienu, novērš papildu berzi un novērš netīrumus un baktērijas no skartās vietas. Visām šīm īpašībām strādājot kopā skartā zonā tiek ātrāk sadziedēta.</li> <li style="text-align:justify;">Hansaplast plākstera īpašā tehnoloģija nodrošina plākstera stingru fiksāciju noteiktā pozīcijā vairāk kā 48 stundas (iespējamas individuālass atšķirības) Plāksteri ir ūdensizturīgi, tāpēc dušas apmeklēšana nerada problēmas, un tie ir arī sviedru necaurlaidīgi.</li> <li style="text-align:justify;">Praktiski neredzams. Nesatur lateksu.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Jūs varat būt pārliecināti, ka tulznas uz pirkstiem pazudīs ātrāk ... pat grūti sasniedzamas tulznas starp pirkstiem!</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=T_v3w-q_cBI">https://www.youtube.com/watch?v=T_v3w-q_cBI</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri